Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης – Θέλει δουλειά»

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 08:10

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: «Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης - Θέλει δουλειά»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη έκλεισαν 34 χρόνια μαζί στη ζωή αλλά και στο θέατρο. Κάτι που δεν το λες κι εύκολο πράγμα

Οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη έχουν καταφέρει να κρατήσουν ζωντανή τη σχέση τους. τόσο στο σπίτι τους όσο και στο θεατρικό σανίδι όπου έχουν ανεβάσει αριστουργήματα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε  συνέντευξη στην Κορύνα Μανταγάρη για την Real και αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Έφη Μουρίκη. Με την οποία φέτος συμπληρώνουν 34 χρόνια κοινής ζωής.

«Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως χρειάστηκε να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους για να το καταφέρουν αυτό

«Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Κοινά του σημεία με τον εφοριακό Ηλία από τη σειρά Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα δεν υπάρχουν, με εξαίρεση την ευαισθησία

«Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο. Και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.