Πρωινό – ΑΝΤ1: Νέος γύρος επαφών του καναλιού με τη Δούκισσα Νομικού

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 10:00

Πρωινό - ΑΝΤ1: Νέος γύρος επαφών του καναλιού με τη Δούκισσα Νομικού

Ποια θα καθίσει τελικά δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο ανανεωμένο (και χωρίς της Φαίη Σκορδά) Πρωινό του ΑΝΤ1; Μιλάμε, πλέον, για σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες

Ο Γιώργος Λιάγκας με το τέλος της σεζόν ξεκίνησε τις διακοπές του με ορμητήριο την Τήνο. Μάλιστα πέρασε καιρό μαζί με τους δύο γιους του. Παράλληλα, όμως, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το κανάλι για να ρυθμιστούν και οι τελευταίες πινελιές του νέου Πρωινού. Και όπου… πινελιές, η αντικαταστάτρια της Φαίης Σκορδά. Μπορεί ο ρόλος της να είναι σαφώς μικρότερος σε σύγκριση με τη Φαίη, αλλά μία παρουσιάστρια στο πλευρό του είναι απαραίτητη.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πάρα πολλά. Από την Κατερίνα Καραβάτου μέχρι την Ντορέττα Παπαδημητρίου και από την Ευαγγελία Αραβανή και την Κατερίνα Στικούδη μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι επέστρεψε στο προσκήνιο ένα όνομα που είχε ακουστεί έντονα στην αρχή, αλλά μετά η φημολογία οπισθοχώρησε.

Δούκισσα Νομικού: Η μητέρα της μοιάζει σαν αδερφή της!

Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού, την οποία πιστεύουν πολύ στον ΑΝΤ1

Αυτός είναι και ο λόγος που ξεκίνησε νέος γύρος συζητήσεων του σταθμού μαζί της. Στο Μαρούσι, η ιδέα να μπει η Δούκισσα στο Πρωινό αρέσει πολύ.

Κι αυτό γιατί ξέρει να αναλάβει τη στήλη με τα γυναικεία θέματα της εκπομπής και τα εμπορικά, ενώ κάνει κλικ στους χορηγούς. Επίσης, είναι ένα πρόσωπο «άκαφτο» τηλεοπτικά, με απήχηση στο γυναικείο κοινό και αγαπητό στον κόσμο. Άσχετα αν οι τελευταίες δουλειές της στην τηλεόραση δεν έκαναν γκελ στο κοινό. Άλλωστε, όλοι έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους στην ελληνική τηλεόραση.

Να θυμίσουμε ότι η Δούκισσα έχει ξαναβρεθεί σε παρόμοιο ρόλο στον Όμορφο κόσμο το πρωί, ενώ η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν το Super Makeover στον ΣΚΑΪ.

Ο ρόλος της θα είναι συγκεκριμένος -αυτό θα ισχύσει πιθανότατα με όποια άλλη κυρία συμφωνήσει το κανάλι- και δεν θα έχει εμπλοκή στην υπόλοιπη θεματολογία στην εκπομπή. Και από όσα μαθαίνουμε, η Δούκισσα δεν έχει πρόβλημα σε αυτό. Πάντως, ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε και με κάποια άλλη. Το deal όμως για την παρτενέρ του Λιάγκα δεν θα αργήσει να επιτευχθεί.

Ο μιντιάκιας