Πρόταση γάμου στην παραλία για πρώην παίκτρια του GNTM (φωτογραφίες – βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 11:00

Πρόταση γάμου στην παραλία για πρώην παίκτρια του GNTM (φωτογραφίες - βίντεο)

Η πρώην παίκτρια του GNTM 2, Γκλόρια Ντενίκη, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Αντώνη Σπανό, κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε την πρώην παίκτρια του GNTM 2, Γκλόρια Ντενίκη, όταν δέχτηκε πρόταση γάμου τη στιγμή που βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της και την παρέα τους.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφός της Αντώνης, της προσέφερε το εντυπωσιακό μονόπετρο. Όσο οι δυο τους διασκέδασαν στην παραλία σε κοινές διακοπές με την παρέα τους.

Η ίδια δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας μετά το GNTM, ωστόσο είναι πολύ ενεργή στο Instagram. Κι εκεί  μοιράστηκε την χαρούμενη στιγμή μέσα από stories που δημοσίευσε.

Όπως είδαμε στο βίντεο, ο σύντροφός της Αντώνης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, γονάτισε στην παραλία. Και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, δίνοντάς της το μοναδικό μονόπετρο.

Εκείνη φανερά συγκινημένη και δακρυσμένη, είπε το μεγάλο «ναι» και αγκάλιασε τον μέλλοντα σύζυγό της. Ενώ οι φίλοι τους τον βοήθησαν σηκώνοντας ένα πανό στην εξέδρα για βουτιές που υπήρχε μέσα στη θάλασσα.

Η 24χρονη Γκλόρια Ντενίκη γεννήθηκε στο Κισινάου της Μολδαβίας και έχει σπουδές στα οικονομικά και τα τουριστικά. Ενώ για αρκετά χρόνια ασχολείται και με το μόντελινγκ που ήταν και η αγάπη της.