Αννίτα Πάνια Η επιστροφή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και τα αυστηρά “θέλω” του καναλιού

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 11:16

Αννίτα Πάνια: Ποζάρει με μαγιό και άβαφη

Η Αννίτα Πάνια την τηλεοπτική σεζόν που μας έφυγε έκανε ένα από τα πιο επιτυχημένα talk show μέσα από την συχνότητα του Οpen.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αννίτα Πάνια αποτελεί μία παρουσιάστρια με πολλές δυνατότητες η οποία μπορεί να κάνει από άγρια ψυχαγωγία μέχρι τις πιο σκληρές συνεντεύξεις.

Και αυτό ακριβώς θέλουν να εκμεταλλευτούν οι υπεύθυνοι του Open βάζοντας την παρουσιάστρια σε έναν νέο κύκλο από Σεπτέμβρη της εκπομπής ανοιχτά θέλοντας με τον τρόπο της να προσφέρει στους τηλεθεατές ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με πρόσωπα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Το αγκάθι που υπάρχει όμως ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το κανάλι είναι η ζώνη του Σαββατοκύριακου στην οποία επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει.

Η Αννίτα Πάνια έχει ξεκαθαρίσει στο κανάλι ότι θέλει να βρίσκεται τα σαββατοκύριακα στις τηλεοπτικές οθόνες σε μία ζώνη την οποία έχει αναδείξει σχεδόν τα τελευταία 25 χρόνια μέσα από τις εκπομπές Χρυσό Κουφέτο Παρατράγουδα Αλλά και από τα χρόνια της στον Αlpha και στο Ε.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν ήδη γίνει με τους υπεύθυνους του καναλιού να ξεκαθαρίζουν ότι εάν επιστρέψει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου θα πρέπει η παραγωγή να είναι δική της και χωρίς να υπάρχει καμία ανάμειξη του επιχειρηματία Φιλίππου Βρυώνη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τηλεθεατές επιθυμούν διακαώς μία εκπομπή ελαφράς ψυχαγωγίας όπως αυτές που έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια η Αννίτα μέσα από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου… αλλά και το κανάλι θα ρθει τα ταμεία του να γεμίζουν λόγω των διαγωνισμών αλλά και των παιχνιδιών που έχει πάντα μέσα στο πρόγραμμα της η παρουσιάστρια.

Αυτό επίσης που το τελευταίο διάστημα οι υπεύθυνοι του OPEN και τα βίντεο της Αννίτας Πάνια κάνουν τεράστια επιτυχία στις πλατφόρμες στην social media όπως το Τικ Τοκ  και το Instagram