Η γη της ελιάς: Ανατροπή! Ο Κουράκος ζευγάρι με την Εύα στον δεύτερο κύκλο

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 09:30

Χρύσα Παπά: «Θα υπάρξει μια αλλαγή που δεν θα την περιμένετε στη Γη της Ελιάς»

Οι ανατροπές θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Και μάλιστα θα είναι τέτοιες που οι συντελεστές υπόσχονται ότι οι τηλεθεατές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό

Στη Γη της Ελιάς, η Βάνα Δημητρίου γράφει ασταμάτητα τα επεισόδια για τον δεύτερο κύκλο. Ακόμη δεν έχει πάει διακοπές η σεναριογράφος της σειράς του Mega και στενή συνεργάιτδα του Αντρέα Γεωργίου. Και ειδικά φέτος οι διακοπές θα είναι πολύ λίγες, αφού ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, παρά την απουσία των Άγριων Μελισσών. Και ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την αύξηση του ήδη πιστού κοινού της Γης της Ελιάς.

Όπως είπαμε οι ανατροπές θα είναι πάρα πολλές και θα προκαλέσουν αίσθηση. Σας έχουμε αποκαλύψει ότι ο γάμος του Κουράκου και της Ιουλίας δεν έχει κανένα μέλλον. Το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει παιδιά από τη μία και από την άλλη οι έντονες σκηνές ζηλοτυπίας από πλευράς του αστυνομικού τους απομακρύνουν. Θα αποφασίσουν λοιπόν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, ο χωρισμός τους θα είναι αρκετά επεισοδιακός. Με πολλές εντάσεις, προστριβές και βαριές κουβέντες. Σύμφωνα με όσα σας έχουμε αποκαλύψει, η Ιουλία θα πέσει ξανά στην αγκαλιά του Στάθη. Ο οποίος μπορεί να δείχνει ότι τα πάει καλά με την Εύα, αλλά η Ιουλία είναι ο έρωτας της ζωής του. Και με το πρώτο κάλεσμα τα γκρεμίζει όλα για χάρη της.

Ο Στάθης και η Ιουλία θα ζήσουν τον μεγάλο έρωτά τους. Και θα υπάρξει η πρώτη ανατροπή, αφού η Ιουλία θα μείνει έγκυος από τον Στάθη.

Ο Κουράκος θα γυρίσει όμως σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιο. Και μάλιστα όχι με νέα… μεταγραφή της σειράς. Όλα τα spoilers επιμένουν ότι ο αστυνόμος θα γίνει ζευγάρι με την Εύα! Σίγουρα αυτή η ανατροπή θα είναι ακόμη πιο μεγάλη. Και τελικά η Εύα θα μείνει στη Μάνη όχι για χάρη του Στάθη αλλλά για χάρη του Γιώργη.jhvn