Υπόθεση Πάτρας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη – Της έχω κάνει έκκληση να ομολογήσει»

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 09:45

Υπόθεση Πάτρας: «Η Πισπιρίγκου έχει μια παντοδύναμη και καταστρατηγημένη σκέψη, δηλαδή "μπορώ να πετύχω τα πάντα"»

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Πάτρας, λίγες ώρες μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η υπόθεση Πάτρας φαίνεται ότι θα απασχολήσει την δικαιοσύνη για αρκετό καιρό ακόμη και όπως τόνισε ο κύριος Σούρας, ο ίδιος έχει κάνει έκκληση στην κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου να ομολογήσει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν θέλει να ομολογήσει

«Δεν το παραδέχεται, δεν θέλει να ομολογήσει, δικαίωμά της. Εγώ προσωπικά της έχω κάνει έκκληση αλλά δεν με έχει ακούσει. Πιστεύω ότι αυτή είναι η λύτρωση και θα το καταλάβει η ίδια. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν πρόκειται να μιλήσει. Έχει χαθεί πάρα πολύς χρόνος. Με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν τα πράγματα διαφορετικά».

Ο Δημήτρης Σούρας δηλώνει ότι η κατηγορούμενη δεν είναι άρρωστη

«Αυτή τη στιγμή είναι λιγάκι «επικίνδυνο» να επαναλάβω κάποια πράγματα. Για μένα είναι η κυρία, ο σύζυγος και τα παιδιά, δεν υπάρχουν ονόματα και πιστεύω να καταλαβαίνετε. Εγώ τη διάγνωσή μου την έχω κάνει. Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι η κυρία δεν είναι άρρωστη. Δηλαδή, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο χαρτί για να πει ότι υπάρχει μία αρρώστια και λόγω αυτής της αρρώστιας έχει κάνει αυτό που έχει κάνει. Δεν υπάρχει αρρώστια, είμαι κατηγορηματικός σε αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο γνωστός ψυχολόγος.

Ο κ. Σούρας τοποθετήθηκε σχετικά με την ψυχοσύνθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και στην Ανακρίτρια αλλά και κατά τη μεταφορά της από και προς τις φυλακές του Κορυδαλλού

«Εγώ είδα την ίδια γυναίκα που ακολουθεί την ίδια υπερασπιστική γραμμή, και ο δικηγόρος συμφωνεί σε αυτή τη γραμμή. Δεν είδα κάτι το διαφορετικό, λέει πάντα τα ίδια, είναι λίγο γιατρός, λίγο νοσοκόμος, λίγο παραϊατρός, χρησιμοποιεί όρους, ασχολείται με πάρα πολλά πράγματα. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάμε για 3 παιδιά και αυτά τα παιδιά δεν είναι «δικά μας παιδιά». Στην πραγματικότητα μιλάμε σαν να είναι δικά μας παιδιά, εκτός από τα παιδιά της κυρίας. Για το ένα παιδί κατηγορείται και είναι προφυλακισμένη, τώρα υπάρχει μία συμπληρωματική δίωξη και δεν έχει να αλλάξει τίποτα, μιλάμε για το ίδιο παιδί»