Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο με την υγεία της

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουλίου 2022 15:30

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον σάλο με την υγεία της

Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε για λόγους υγείας την προγραμματισμένη περιοδεία της ανά την Ελλάδα.

Αμέσως, πολλοί έκαναν λόγο για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη που κρατά μακριά την Ελένη Φουρέιρα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ελένη Φουρέιρα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μέσω βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδόνης. Σε αυτό, η τραγουδίστρα εμφανίζεται με ακάλυπτη την κοιλιά της, ενώ φοράει μαύρα γυαλιά.

Ελένη Φουρέιρα: Η παλιά φωτογραφία της που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Φουντώνουν με μέρα με τη μέρα οι φήμες για τους λόγους που οδήγησαν την Ελένη Φουρέιρα να ακυρώσει όλες τις συναυλίες της φετινής περιοδείας της.

Η τραγουδίστρια μέχρι στιγμής δεν έχει βγάλει καμιά επίσημη ανακοίνωση και αποφεύγει επιμελώς όλες τις εκδηλώσεις που υπάρχουν δημοσιογράφοι για να μην έρθει σε δύσκολη θέση και για να μην απαντήσει στην κρίσιμη ερώτηση το τι συνέβη τελικά και υπήρχε όλη αυτή η αναστάτωση.

Τις φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσε ακόμα μία φορά μία φωτογραφία της από το παρελθόν που ανέβασε σήμερα η τραγουδίστρια και τη δείχνει με μπικίνι αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα είχε αναφερθεί στην επιθυμία της να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά.

“Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση”.