Ελένη Μενεγάκη: To σχόλιο του Ματέο Παντζόπουλου στο instagram

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουλίου 2022 13:07

Ελένη Μενεγάκη: χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πλευρό του Μάκη Παντζόπουλου

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media δεν συμβαίνει το ίδιο με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο ο οποίος παραμένει διακριτικά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μία φωτογραφία στα social media Από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της να της σχολιάζει με καρδούλες κάτω από την ανάρτηση της με τον λογαριασμό όμως της ξενοδοχειακής μονάδας που διατηρούν στο πανέμορφο νησί

Η Ελένη Μενεγάκη Ανέβασε μία φωτογραφία φορώντας Ένα τζιν σορτσάκι και μία ροζ καλοκαιρινή μπλούζα κρατώντας μια ψάθινη τσάντα στο χέρι πηγαίνοντας για μπάνιο στην αγαπημένη της παραλίας στα Άχλα γράφοντας Πάμε θάλασσα ???

Στα 241 σχολια υπάρχει και ένα αυτό του Ματέο Παντζόπουλου ο οποίος χρησιμοποιώντας το λογαριασμό της ξενοδοχειακής μονάδας το Όναρ Άνδρος σχολίασε με καρδούλες κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένης του συζύγου.

Η ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί ο Ματέο Παντζόπουλος τα τελευταία χρόνια στην Άνδρο βρίσκεται σε ένα πανέμορφο σημείο του νησιού έχοντας μπροστά την παραλία στα Άχλα.

Είναι μία οικολογική ξενοδοχειακή μονάδα μέσα σε μία καταπράσινη περιοχή την οποία διασχίζει ένα μικρό ποταμάκι και επισκέπτες απολαμβάνουν την απομόνωση από τον πολύβουο πολιτισμό αλλά και την υπέροχη θέα στο Αιγαίο.