Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η καστανή που γυροφέρνει την καρέκλα του My Style Rocks και οι σέξι πόζες στο Instagram (φωτογραφία)

21 Μαρτίου 2019 15:04

Μια καστανή, αιθέρια παρουσία της showbiz έκανε την εμφάνισή της στον ΣΚΑΪ και γυροφέρνει την καρέκλα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Μάλιστα, έχει προσεγγίσει τον Αcun Ilicali προκειμένου ν’ αναλάβει το πόστο του My Style Rocks. Παρόλα αυτά, τη θέση τη θέλει εκ νέου και η Κωνσταντίνα. Η οποία Κωνσταντίνα μπορεί να έχει σχέση με τον εύρωστο επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη, αλλά την ενδιαφέρει εξίσου η καριέρα της.

Έτσι, μετά από ένα μικρό μπρέικ και πόζες με εσώρουχα και παρά το ότι το My Style Rocks δεν έσκισε (η Καγιά έχει το “κοκαλάκι της νυχτερίδας”), επιδιώκει να ξαναείναι στο πηδάλιό του.  Επ’ αυτού έχει ήδη προσεγγίσει τον Τούρκο παραγωγό του μοδάτου παιχνιδιού Acun Ilicali, δεν έχει πάρει, ωστόσο, ούτε θετική, ούτε αρνητική απάντηση. Και βέβαια σε αυτό να πούμε εδώ, παίζει ρόλο και το ότι την περίοδο που την ήθελαν να σχετίζεται μαζί του, λίγο μετά την έκδοση του διαζυγίου του, η ίδια δεν είχε απαντήσει μ’ ένα ξεκάθαρο “ναι” ή “όχι”. Αυτό μάλιστα το γεγονός φαίνεται να είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τον Τούρκο και μολονότι την έβρισκε χαριτωμένη και τσαχπίνα, τον “πάγωσε” αρκετά.

Τώρα, τι μέλλει γενέσθαι; Η καλοζωισμένη και πολυταξιδεμένη -ειδικά αυτήν την περίοδο- Κωνσταντίνα και μετά από ταξίδια σε Κούβα και Μαϊάμι και μετά του αγαπημένου της, ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, μόνο με την πετσέτα του μπάνιου. Εννοείται, έτσι εξιτάρει τους φαν της, που αυξάνονται και πληθύνονται. Στο πίσω μέρος του μυαλού της, όμως, πέρα απ’ τον Φίλιππο, έχει την γοητευτική καστανή, που στριφογυρίζει γύρω απ’ την καρέκλα της. Ίδωμεν…