Αντώνης Ρέμος: Στη Μύκονο με την Υβόννη Μπόσνιακ και την επτάχρονη κόρη τους

Συντάκτης: Newsroom

28 Ιουλίου 2022 11:53

Ο Αντώνης Ρέμος απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο λίγο πριν τη μεγάλη του συναυλία στο νησί των ανέμων μαζί με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την επτάχρονη κόρη τους.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον τραγουδιστή μαζί με την σύζυγό του αλλά και την κόρη τους να κάνουν βόλτες στα σοκάκια του νησιού ενώ η Υβόννη Μπόσνιακ φορώντας αποκαλυπτικά μπικίνι απολαμβάνει τα καταγάλανα νερά.

Στα 36 της χρόνια έχει κορμί “λαμπάδα” και όπως έχει αναφέρει και η ίδια: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να στερούμαστε γεύσεις, γιατί τότε ίσως γυρίσει μπούμερανγκ».

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της είναι πως μέσα στην ημέρα τρώει μικρά γεύματα όσες φορές θέλει, έτσι ώστε να έχει την αίσθηση κορεσμού, αποφεύγονται τις αδικαιολόγητες λιγούρες.

«Το μεσημεριανό είναι το πιο πλούσιο γεύμα της ημέρας και με έχει σώσει το γεγονός ότι αποφεύγω τα γλυκά. Όταν κάνω αποτοξίνωση, τρώω κυρίως πράσινες σαλάτες, χυμούς και θα πίνω πολύ νερό», έχει πει.

«Δεν μπορώ να πω όχι στην πραλίνα φουντουκιού, όσο και σε ένα λαχταριστό μπέργκερ, αν και ξέρω ότι δεν είναι και πολύ υγιεινό μου αρέσει πολύ», εξηγεί.

Δείτε τις νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μπικίνι αλλά και τη μοναδική φώτο με την 7χρονη κόρη της, Ελένη!

Πληροφορίες gossiptv.gr