Η Γη της Ελιάς: το τρέιλερ για τον β’ κύκλο καθηλώνει (βίντεο)

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουλίου 2022 08:10

Η Γη της Ελιάς: το τρέιλερ για τον β' κύκλο καθηλώνει (βίντεο)

Η Γη της Ελιάς πρόκειται να μας καθηλώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τη γρήγορη πλοκή και τους νέους χαρακτήρες που θα εισβάλλουν

Το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου για τη Γη της Ελιάς μόλις κυκλοφόρησε και δίνει στους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς μια εικόνα από τα επεισόδια που θα ακολουθήσουν.

Ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου υπόσχονται δράση, ίντριγκα, έρωτες και πάθη για τη νέα σεζόν. Οι σκηνές από τα νέα επεισόδια δίνουν μία μικρή γεύση από όσα θα συμβούν στις ζωές των ηρώων φέρνοντας μεγάλες ανατροπές. Η Μαργαρίτα βρίσκει το πτώμα του Ανέστη. Ο Κουράκος και η Ιουλία χωρίζουν αφού ο πρώτος της θέτει τελεσίγραφο. Όταν την ίδια ώρα η Μαρίνα και ο Μάνος παντρεύονται για να μπορέσουν να υιοθετήσουν την Αγγελική.

Το έγκλημα ακμάζει στη Μάνη και η Βασιλική πέφτει θύμα απαγωγής. Άραγε ποιος αποπειράται να δολοφονήσει την Ισμήνη μπροστά στον πατέρα της; Την εμφάνισή της κάνει και η Ελπίδα που βοηθά την Αθηνά σε ξυλοδαρμό στη φυλακή! Να θυμίσουμε ότι η Ελπίδα είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει την Αθηνά πολλές φορές από δύσκολες καταστάσεις.

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων. Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπό της. Καθώς βρίσκεται κοντό στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα που την περιμένει πώς και πώς.
Ένα ακόμα τραγικό πρόσωπο στην ιστορία θα είναι η Ευτυχία. Η οποία, ομολογεί και στη συνέχεια συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του Ανέστη. Η κοπέλα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή.

Επίσης στο πλευρό της Ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδελφός της Εύας. Ο Άρης αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία και δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη της σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή της.