Άκης Παυλόπουλος-Ευλαμπία Ρέβη: Με δάκρυα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουλίου 2022 10:51

Συγκινημένοι και με δάκρυα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος και η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη στο φινάλε της πρωινής εκπομπής του Οpen.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Άκης Παυλόπουλος αποχωρεί οριστικά από τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη και μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου εκεί όπου θα βρίσκεται από το Σεπτέμβρη στην πρωινή ζώνη.

Από την άλλη η Ευλαμπία Ρέβη αναλαμβάνει δική της εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου παίρνοντας την θέση της Φαίης Μαυραγάνη που μετά από χρόνια εγκαταλείπει το Οpen και από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στην ίδια ζώνη και στην ίδια ώρα απλά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι παρουσιαστές ευχαρίστησαν τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς για την άριστη συνεργασία τους και ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε στην πορεία τους μέσα στους μήνες με μία πολύ δύσκολη επικαιρότητα.

Πάντως παρά τα δάκρυα και τις συγκινήσεις η πραγματικότητα είναι ότι ο Άκης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν Αφού ο δημοσιογράφος έχετε στο σημείο να ζητήσει από την διοίκηση του σταθμού να απομακρύνει την συνεργάτιδα του από την εκπομπή ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι έχει φτάσει στο σημείο μέχρι και να δηλώσει παραίτηση.

https://youtu.be/im-pKF5BBaA