Γουίλ Σμιθ: «Ήμουν θολωμένος, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουλίου 2022 20:45

Ύστερα από μήνες σιωπής, ο Γουίλ Σμιθ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζήτησε συγνώμη από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι που του έδωσε κατά την παρουσίαση των βραβείων Όσκαρ.

Ο χολιγουντιανός αστέρας, Γουίλ Σμιθ, «έλυσε» τη σιωπή του μέσω βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Isntagram.

«Πέρασε ένα λεπτό», έγραφε η εναρκτήρια λεζάντα στο βίντεο του «King Richard».

Και ο Σμιθ ανέφερε, επίσης στη λεζάντα: «Τους τελευταίους μήνες έκανα πολλή σκέψη και προσωπική δουλειά… Κάνατε πολλές δίκαιες ερωτήσεις που ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να απαντήσω».

Στη συνέχεια εμφανίζεται στην κάμερα και απάντησε σε ερωτήσεις που είχε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, αφού πρώτα τις εκφωνούσε.

Στην ερώτηση γιατί δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ροκ στην ομιλία του, απάντησε: «Ήμουν θολωμένος από εκείνο τη σημείο. Είναι όλα θολά. Πήγα μετά στον Κρις και το μήνυμα που έλαβα ήταν ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσει.

Λοιπόν, θα σου πω, Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις».

Απλώς δεν κατάλαβα και ξέρετε, δεν σκεφτόμουν πόσοι άνθρωποι επηρεάστηκαν εκείνη τη στιγμή. Ξέρετε, είχαμε μια υπέροχη σχέση με τον Τόνι Ροκ (σ.σ. αδελφός του Κρις), ήταν ο άνθρωπός μου. Και αυτό είναι μάλλον ανεπανόρθωτο».

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι «κανένα κομμάτι μου δεν πίστευε ότι αυτός ήταν ο σωστός τρόπος συμπεριφοράς».

Όσο για το αν η σύζυγό του Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ είχε κάποια σχέση με την αντίδρασή του, δήλωσε: «Όχι. Έκανα μια επιλογή μόνος μου, από τις δικές μου εμπειρίες, από την ιστορία μου με τον Κρις.

Η Τζέιντα δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

Συγνώμη μωρό μου. Θέλω να ζητήσω συγνώμη στα παιδιά μου και στην οικογένειά μου για την ένταση που έφερα σε όλους μας».

Τέλος, ο Σμιθ απολογήθηκε και στους υποψηφίους των βραβείων Όσκαρ, δηλώνοντας συντετριμμένος που έκλεψε και αμαύρωσε αυτή τη μεγάλη στιγμή από την καριέρα τους.

«Λυπάμαι, κάτι που πραγματικά δεν είναι αρκετό. Προσπαθώ να μετανιώνω χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα λάθος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)