Μπεν Άφλεκ: Επέστρεψε στις ΗΠΑ, ενώ η Λόπεζ πήγε στην Ιταλία

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουλίου 2022 21:34

Ο Μπεν Άφλεκ επέστρεψε στις ΗΠΑ από το Παρίσι όπου απόλαυσε τον μήνα του μέλιτος με Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, η Λατίνα σταρ παραμένει στην Ευρώπη και τώρα βρίσκεται στην Ιταλία.

Το ταξίδι του μέλιτος των χολιγουντιανών σταρ Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ ολοκληρώθηκε αλλά μόνο για τον πρώτο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρωταγωνιστής γύρισε στην πατρίδα του άφησε πίσω τη Λόπεζ με την κόρη της.

Το ζευγάρι επέλεξε το Παρίσι για να περάσει το πρώτο του ταξίδι ως παντρεμένοι, μαζί με τα παιδιά τους, όπου απόλαυσαν πολλές περιηγήσεις σε αξιοθέατα.

Ωστόσο, ο Άφλεκ γύρισε στην Καλιφόρνια για επαγγελματικούς λόγους. Και αυτό καθώς θα υποδυθεί τον Μπάτμαν στο «Aquaman 2».

Φαίνεται, πάντως, πως η σύζυγός του δεν ήταν έτοιμη να αφήσει την Ευρώπη. Έτσι, έμεινε πίσω. Αυτές τις μέρες, βρίσκεται στο Κάπρι της Ιταλίας με την κόρη της, Έμα Μάριμπελ Μουνίζ.

Φορώντας ένα φλοράλ καφτάνι και έχοντας πιάσει τα μαλλιά της έναν ατημέλητο κότσο, η Λόπεζ συνόδευσε την 14χρονη κόρη της σε έξοδό τους.

Η Λόπεζ και o Άφλεκ πριν από λίγες ημέρες επισκέφτηκαν το Μουσείο του Λούβρου.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ο Άφλεκ και η Λόπεζ φαίνονταν χαλαροί και ερωτευμένοι. Ήταν ντυμένοι απλά και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ στο πλάι τους, στέκονταν τα παιδιά τους.

Από εκεί και πέρα, προ ημερών η Λατίνα σταρ είχε αποκαλύψει τον τρόπο που της έγινε η πρόταση γάμου από τον Άφλεκ.

Η 52χρονη Αμερικανίδα, δείχνοντας στην κάμερα το πράσινο διαμάντι των 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει δέκα εκατομμύρια δολάρια, είχε αναφέρει: «Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα;

Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου.

Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσα σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από είκοσι χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά.

Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: ‘ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ’. Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη».