Ρούλα Κορομηλά: Τρώει μαλλί της γριάς!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουλίου 2022 21:50

Ένα βίντεο – έκπληξη ανάρτησε η Ρούλα Κορομηλά στη σελίδα της στο Facebook.

Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά «ανέβασε» ένα κλιπ, στο οποίο τρώει μαλλί της γριάς!

Στο τέλος του βίντεο χαμογελά στην κάμερα καθώς φαίνεται ότι την άρεσε πολύ.

Κάτι που επιβεβαιώνει μέσα από τη λεζάντα της ανάρτησής της καθώς έγραψε: «Ωραίο τελικά το μαλλί της γριάς!».

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση στα site αλλά και στις εκπομπές ότι Κορομηλά ετοιμάζει πρωινή εκπομπή στη ζώνη 10 με 2 στην ΕΡΤ.

Όμως πώς προέκυψε αυτή η πιθανή συνεργασία με την κρατική τηλεόραση και την ξανθιά παρουσιάστρια;

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα «Όλα Γκουντ» στον ΣΚΑΪ, ο οποίος αποκάλυψε ότι η Κορομηλά έχει έρθει σε συζητήσεις και σε πιθανή συμφωνία με την ΕΡΤ για να παρουσιάσει πρωινή εκπομπή.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες με την παρουσιάστρια να τηρεί υγιή ιχθύος και να μην απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το τι συμβαίνει τελικά με την τηλεοπτική της επιστροφή.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία τηλεοπτική της παρουσία ήταν μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA παρουσιάζοντας το «Μπράβο Ρούλα». Ωστόσο, το πρόγραμμα -παρότι ήταν επιτυχημένο- έριξε πρόωρα αυλαία αφού η ξανθιά παρουσιάστρια ήρθε σε σφοδρή σύγκρουση με το κανάλι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ciao.gr, πάντως, δεν έγινε ποτέ επίσημη πρόταση από τη Δημόσια Τηλεόραση στην Κορομηλά. Αντίθετα, η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που αυτοπροτάθηκε στη διοίκηση του καναλιού για να αναλάβει τη ζώνη 10 με 12.

Η συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Σε αυτήν, η Κορομηλά κατέστησε σαφές πως θα ήθελε πολύ η καριέρα της να ολοκληρωθεί μέσα από το κανάλι που ξεκίνησε, δηλαδή την ΕΡΤ.

Από την πλευρά της ΕΡΤ έγινε ξεκάθαρο πως εάν προκύψει συνεργασία, αυτή θα αρχίσει από Δεκέμβριο με την προϋπόθεση να υπογράψει ο Τζώνυ Καλημέρης.