Δημήτρης Αλεξάνδρου: Γλεντάει χωρίς την Ιωάννα Τούνη σε σπίτι των βορείων προαστίων

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 11:03

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτή είναι η μητέρα του που της έχει μεγάλη αδυναμία

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές χωρίς ακόμα να έχει απάντηση στις φήμες περί χωρισμού αλλά και για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στο σπίτι του επιχειρηματία Ιωάννη Αγγελόπουλου όπου είχε γενέθλια η πανέμορφη σύζυγος του Στεφανία Αγγελόπουλου που τα γιόρτασε με λίγους και καλούς φίλους ανάμεσα τους και η κουμπάρα τους Κόνι Μεταξά.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και συμμετείχε στο καραόκε πάρτι. Με την εορτάζουσα να είναι σε τρελά κέφια και να τραγουδάει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες.

Δεν ξέρουμε αν στο πάρτυ γενεθλίων ήταν καλεσμένη η Ιωάννα Τούνη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε όλες τις αναρτήσεις των παρευρισκομένων δεν υπήρχε πουθενά ενώ κανένας δεν την έκανε tag.

Πάντως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διασκέδασε με την ψυχή του στο πάρτι γενεθλίων τις φίλης του Στεφανίας Αγγελόπουλου και χόρεψε ακούγοντας τραγούδια trap.

Τα σενάρια τώρα για την σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου δίνουν και παίρνουν. Με τους ίδιους να μην αποκαλύπτουν αν είναι πλέον μαζί ή αν έχουν χωρίσει. Παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλονικιά influencer έχει αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της και διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα…