Ιωάννης Στρατάκης για την εμφάνιση στο Προεδρικό Μέγαρο: «Το μετάνιωσα. Δυο άτομα απείλησαν όταν θα με δείρουν»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιουλίου 2022 11:55

Ο καταξιωμένος μουσικός Ιωάννα Στρατάκης που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για την εμφάνιση του μέσα στο προεδρικό μέγαρο μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε αλλά και για την βροχή αρνητικών σχολίων.

Ο καταξιωμένος βιολιστής που συμμετέχει εδώ και χρόνια στην ορχήστρα της Δημόσιας Τηλεόρασης μίλησε στην εφημερίδα Secret για τον καταιγισμό των προσβολών που δέχτηκες τα social media ύστερα από την φωτογραφία που δημοσιεύτηκε εν αγνοία του και τον έδειχνε να φορά σαγιονάρες μέσα στο Προεδρικό μέγαρο μέρα της γιορτής για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

«Πρωτοείδα τι γίνεται τη Δευτέρα το πρωί. Κοιτώντας το e-mail µου, είδα στο Τwitter τη φωτογραφία µου να επαναλαμβάνεται µε κάθε είδους σχόλια. Οσο κι αν ήταν διασκεδαστικό, κάποια στιγμή άρχισε να µε τρομάζουν ο αριθμός και η ποιότητα των σχολίων. Δύο άτομα µε απειλούσαν ξεκάθαρα ότι θα µε δείρουν. Συνήθως αντιδρώ στα σχόλια, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν αντέδρασα. Φοβήθηκα και μπήκα σε σκέψεις.

Μετάνιωσα για την εμφάνιση αυτή όταν µμπήκαν οι τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς. Οταν βλέπεις τα παλληκάρια και έχουν λιώσει από τη ζέστη και είναι, παρ’ όλα αυτά, ακίνητοι, νιώθεις ότι αυτή η εμφάνιση ήταν αταίριαστη μπροστά τους».