Άρης Σοϊλέδης: «Τίποτα δεν λέγονταν μπροστά μου. Όλα από πίσω από την πλάτη μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουλίου 2022 18:35

Σε ερωτήσεις διαδικτυακών φίλων του σχετικά με το «Survivor» απάντησε ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο τελευταίο «Survivor», είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, έκανε ένα Q&A και απάντησε σε ερωτήσεις των ακολούθων του σχετικά με ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο Σοϊλέδης αποκάλυψε πως έχασε οκτώ κιλά, ενώ έριξε σπόντες σε κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

Αναλυτικά, οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις:
Πόσα κιλά έχασες στο «Survivor»;
8 κιλά

Πώς νιώθεις που σε αγαπά και σε θαυμάζει τόσο πολύ ο κόσμος;
Είναι πολύ συγκινητικό να σε αγαπά κόσμος που δεν γνωρίζεις καν προσωπικά, να σε σταματάνε μικρά παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία μιλώντας σου και βλέποντας σε εσένα τον «γιο» τους… Έχω πάρει απίστευτη αγάπη που δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω! Σας ευχαριστώ τόσο αληθινά πολύ.

Σχολίασε αυτά που λέγανε για εσένα μέσα στο παιχνίδι οι συμπαίκτες σου.
Πίστεψέ με αν τα ήξερα, θα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά μου απέναντί τους. Απλά τίποτα δεν λέγονταν μπροστά μου. Όλα από πίσω από την πλάτη μου.

Από εκεί και πέρα, ο Σοϊλέδης και η αγαπημένη του Μαρία Αντωνά έχουν πάρει, όπως όλα δείχνουν, την απόφαση να παντρευτούν, κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές του φθινοπώρου.

Μετά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή από το «Survivor», ο ίδιος και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδιάζουν να παντρευτούν το διάστημα ανάμεσα στα τέλη Σεπτεμβρίου και τις αρχές Οκτωβρίου.

Κουμπάροι τους θα είναι οι καλοί τους φίλοι, Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του, Δώρα και οι Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, οι οποίοι έζησαν δίπλα στον Σοϊλέδη την εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο.

Το ζευγάρι έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες του, ενώ η Αντωνά έχει επιλέξει εδώ και καιρό το νυφικό της. Θα είναι στράπλες φόρεμα σε κλασική γραμμή.