Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήγε σε μπαρ μετά από δεκατρία χρόνια!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουλίου 2022 19:35

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήγε σε μπαρ για πρώτη φορά τα τελευταία δεκατρία χρόνια και κατέγραψε τη σημαντική στιγμή σε insta story!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε στερηθεί πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά ήταν η διασκέδαση και το να πηγαίνει σε μπαρ.

Μέσα από ένα της στο Instagram η καλλιτέχνιδα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι για η πρώτη φορά βγήκε να διασκεδάσει και να πιει ένα ποτό με την παρέα της!

Με κάζουαλ ντύσιμο και γυαλιά ηλίου αποκάλυψε στους φανς της: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Νιώθω λαμπερή και εκλεπτυσμένη».

Στη συνέχεια έδειξε το ποτό που ήπιε με τη φίλη της.

«Τόσο χαρούμενη που μου στέρησαν τα δικαιώματα δεκατρία χρόνια τώρα, για να έχω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων παιδιά», πρόσθεσε με μια δόση ειρωνείας στην ίδια ανάρτηση.

Η Σπίαρς έχει περιγράψει με μελανά χρώματα την επιτροπεία της, που διήρκησε δεκατρία χρόνια.

«Ήμουν υπό κηδεμονία για δεκατρία χρόνια. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση στην οποία δεν θέλεις», είπε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Γι’ αυτό είμαι ευγνώμων κάθε μέρα. Μπορώ να έχω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, να είμαι ανεξάρτητη, να νιώθω γυναίκα, να έχω μια κάρτα ΑΤΜ, να βλέπω μετρητά για πρώτη φορά … Είναι τα μικρά καθημερινά πράγματα».

Ευχαρίστησε επίσης το κίνημα των υποστηρικτών της, #FreeBritney που τη στήριξε και για το γεγονός ότι έριξε φως στο καθεστώς της εποπτείας από τον πατέρα της και των δικηγόρων που εμπλέκονταν.

«Η φωνή μου ήταν φιμωμένη δεν μπορούσα να μιλήσω… εσείς μου σώσατε τη ζωή, 100%», ανέφερε.

Η ποπ σταρ εξέφρασε την ελπίδα η υπόθεση της να οδηγήσει σε αλλαγές στο σύστημα της επιτροπείας. «Είμαι εδώ για να γίνω συνήγορος των ανθρώπων με πραγματικές αναπηρίες και ασθένειες», είπε η Σπίαρς στους εκατομμύρια ακολούθους της.

Και κατέληξε: «Ελπίζω η ιστορία μου να έχει αντίκτυπο και να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σύστημα».