Άπιστος spoiler: τι θα κάνει η Ασιγιά στο τέλος της σειράς

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 08:40

Άπιστος spoiler: τι θα κάνει η Ασιγιά στο τέλος της σειράς

Η Ασιγιά δείχνει παραδειγματικά με τη στάση της και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Βολκάν στη σειρά Άπιστος, πως καμιά γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να ανέχεται συμπεριφορές που δεν της αξίζουν

Στο τέλος της σειράς  Άπιστος τα πράγματα ανάμεσα στην Ντερίν και την Ασιγιά αλλάζουν δραματικά.  Οι δυο τους  έρχονται πολύ κοντά και η σχέση τους  αλλάζει, όσο πλησιάζει το τέλος της σειράς.
Οι δυο αυτές γυναίκες, οι οποίες πάλεψαν και παλεύουν για τον ίδιο άντρα, θα πάψουν να κατηγορούν η μία την άλλη. Σταδιακά θα συνειδητοποιήσουν πως τελικά ο μεγαλύτερος εχθρός τους ήταν ο Βολκάν και η αρρωστημένη συμπεριφορά του. Άλλωστε βάζουν μπροστά το καλό των παιδιών τους.
Στο τέλος της σειράς Άπιστος του ΣΚΑΪ, η Ασιγιά και η Ντερίν θα γίνουν φίλες. Ο Βολκάν θα μείνει μόνος του. Σταδιακά χάνει τα πάντα… τις γυναίκες της ζωής του, τα παιδιά του, τα χρήματα, τη δόξα, τους φίλους του… Κανείς δε θα μείνει στο πλευρό του.
Η Ασιγιά θα βρει την ευτυχία σε πράγματα και ασχολίες που της ταιριάζουν. Θα μείνει για πάντα κοντά στον γιο της τον Αλί. Και στη συνέχεια θα φύγει για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της.

Ο Αλί με τη σειρά του, όσο περνά ο καιρός θα καταφέρει να συγχωρήσει τον πατέρα του. Μαζί με την Ντερίν, θα μεγαλώσουν τον Αλί και την Ζεϊνάμπ μακριά από τον Βολκάν. Ενώ ο Βολκάν θα πεθάνει μόνος και η Ζεϊνάμπ δεν θα προλάβει να γνωρίσει ποιος ήταν ο πατέρας της.