Δούκισσα Νομικού: Γιατί ο ΑΝΤ1 την ψήφισε… δαγκωτό για το Πρωινό δίπλα στον Λιάγκα

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 08:20

Και ο κλήρος πέφτει στη Δούκισσα Νομικού. Από αουτσάιντερ έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Δούκισσα Νομικού παίρνει το χρίσμα από το κανάλι του Αμαρουσίου, αφού ουσιαστικά οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Το μέγα ερώτημα είναι βέβαια γιατί ο ΑΝΤ1 κατέληξε στη Δούκισσα και η τελευταία έφαγε στη στροφή όλες τις υποψήφιες. Και για να πούμε την αλήθεια, δεν ήταν και λίγες αυτές που προτάθηκαν ή συζήτησαν για τη θέση που άφησε η Φαίη Σκορδά.

Κατερίνα Καραβάτου, Μπέτυ Μαγγίρα, Ιωάννα Μαλέσκου, Κατερίνα Στικούδη, Ευαγγελία Αραβανή είναι κάποια από τα ονόματα που έπαιξαν για το Πρωινό. Με άλλες οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει, με άλλες όχι, άλλες έπεσαν απλώς στο τραπέζι και στο τέλος… κερδίζει η Δούκισσα.

Ο Λιάγκας δεν είχε κρύψει την προτίμησή του αρχικά στην Κατερίνα Καραβάτου. Η οποία όμως παρά το «διαζύγιό» της με το Mega, παρουσιάστηκε πολύ διστακτική. Ίσως να έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι δεν θα ήταν… Σκορδά, συμπαρουσιάστρια δηλαδή και ο χρόνος θα ήταν περιορισμένος και για συγκεκριμένα θέματα. Μετά ο παρουσιαστής είχε προτείνει την Ευαγγελία Αραβανή, αλλά φαίνεται ότι ήταν αργά. Κι αυτό γιατί στον ΑΝΤ1 είχαν πάρει την απόφασή τους για τη γυναικεία παρουσία του Πρωινού.

Δούκισσα Νομικού: Η βάφτιση των παιδιών της και στο βάθος… GNTM

Έτσι, ο κλήρος έπεσε στη Δούκισσα

Γιατί στο Μαρούσι έβαλαν πίσω όλα τα ονόματα και προέκριναν μόνο τη Νομικού; Πρώτα από όλα οι σχέσεις της παρουσιάστριας και του καναλιού είναι άριστες. Και οι προηγούμενες συνεργασίες τους άφησαν και στις δύο πλευρές τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Δούκισσα σε σύγκριση για παράδειγμα με την Αραβανή είναι πιο έμπειρη όσον αφορά τις πρωινές εκπομπές. Επίσης, στις συζητήσεις που έγιναν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να είναι Νο2 στην εκπομπή. Αφού αυτός είναι άλλωστε ο στόχος έπειτα από την αλλαγή… κατεύθυνσης του Πρωινού.

Πρόκειται για άφθαρτο τηλεοπτικά πρόσωπο αν και έχει κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Και το κυριότερο, είναι αγαπημένη των διαφημιζομένων. Αυτό είναι που μέτρησε περισσότερο από όλα. Και το χρίσμα τής δόθηκε χωρίς δεύτερες σκέψεις.