Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιουλίου 2022 11:23

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπυρός Μαρτίκας: Στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Survivor

Φουντώνουν μέρα με την ημέρα οι φήμες για την συγκατοίκηση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι απολαμβάνει ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές μετά το τέλος του survivor

Ο Σπύρος Μαρτίκας δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την Βρισηίδα Ανδριώτου και αυτό αποτυπώνεται σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media η πρώην παίκτης του survivor.

Αγκαλιές και καυτά φιλιά στην παραλία συνθέτουν ένα σκηνικό απολύτου έρωτα. Και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε μιλήσει για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και για όλα όσα τους ενώνουν.

«Το Survivor για μένα ήταν μια δυνατή εμπειρία που δύσκολα τη ζει κάποιος, χαρούμενη που το έζησα και πολύ ευγνώμων. Μου έδωσε έναν έρωτα που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη αυτή τη περίοδο και μια δυνατή φιλία που όταν είδα την Ευρυδίκη έβαλα τα κλάματα, δεν υπάρχει αυτό που ζω για εκείνη. Αυτό που είδα στον Σπύρο ήταν ο χαρακτήρας του και πόσο ευγενικός και δοτικός ήταν σε όλους και μετά σε μένα».