Δούκισσα Νομικού: Διετές το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 10:00

Δούκισσα Νομικού: Διετές το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 για το Πρωινό

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό. Οι… ανταλλαγές συμβολαίων βρίσκονται στο τελικό στάδιο και αναμένουμε να κλείσει και αυτό το ανοικτό ζήτημα που η αλήθεια είναι ότι κυριάρχησε. Ειδικά έπειτα από την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η Δούκισσα Νομικού, όπως αποκαλύψαμε, «έφαγε στη στροφή» όλο τον συναγωνισμό και έχει πάρει ουσιαστικά εδώ και μία εβδομάδα (ίσως και κάτι παραπάνω) το χρίσμα από τον σταθμό. Αυτό που απέμενε ήταν να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Και η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι και αυτές τακτοποιήθηκαν.

Η είδηση βέβαια είναι ότι το συμβόλαιο της Δούκισσας με τον ΑΝΤ1 δεν είναι μονοετές όπως πίστευαν πολλοί. Είναι για δύο χρόνια. Μάλιστα αυτό αποτελούσε κοινή επιθυμία των δύο πλευρών. Δείγμα του πόσο πιστεύουν στο Μαρούσι στην παρουσιάστρια. Οι σχέσεις τους άλλωστε εδώ και χρόνια είναι εξαιρετική. Κι ας πήγε η Δούκισσα και σε άλλα κανάλια. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι η Νομικού θεωρείται από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και μένει πάντα μακριά από γκρίνιες και ίντριγκες.

* Εγώ πάντως δεν βλέπω να το κουνάει από το καθημερινό του Mega η Δανάη Μπάρκα. Και το λέω, επειδή ακούγονται πάρα πολλά. Η τριπλέτα με Ελεονώρα Μελέτη και Ελένη Μενεγάκη (με τη σειρά έναρξης των εκπομπών) πολύ δύσκολα θα σπάσει. Για νέες αφίξεις, υπάρχει ανοικτή η ζώνη του Σαββατοκύριακου. Αν θέλουν.

Για να πούμε την αλήθεια, πάντως, εκεί υπάρχει «τρύπα» έπειτα από το αντίο της Κατερίνας Καραβάτου. Και η τρύπα αυτή είναι γνωστή εδώ και καιρό, αφού κανείς δεν τρελαίνεται στην ιδέα για μία εκπομπή με ορίζοντα μόνο ενός χρόνου. Αυτή είναι όμως η γραμμή του καναλιού, αφού υπάρχει και το τέλος του συμβολαίου της Ναταλίας Γερμανού που είναι ο μεγάλος στόχος του καναλιού για το φθινόπωρο του 2023.

Ο μιντιάκιας