Πέτρος Πολυχρονίδης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά του στο χωριό

1 Αυγούστου 2022 16:15

Με μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποχαιρέτησε προσωρινά τη γιαγιά του.

Ο παρουσιαστής του «Asia Express» και του «Τροχού της τύχης», Πέτρος Πολυχρονίδης βρέθηκε για λίγες ημέρες στο χωριό του, στη Νέα Βύσσα Έβρου, όπου ζει μόνιμα και η πολυαγαπημένη του γιαγιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: «💚 Πάντα δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί με τη γιαγιά. Λιγοστές πάντα οι μέρες στο χωριό, απέραντη όμως η αγάπη.

Θα σου ξανάρθουμε σύντομα. Έχε το σοκάκι ανοιχτό».

Μάλιστα, τη φωτογραφία δεν παρέλειψε να σχολιάσει η Ζήνα Κουτσελίνη. «Όλες οι αγκαλιές του κόσμου», έγραψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», προσθέτοντας πολλές καρδούλες!

Ο Πολυχρονίδης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.  Eκτόξευσε τις μετοχές του με την παρουσίαση του «Τροχού της τύχης».

Αποδείχθηκε ικανότατος, φιλικός με τους παίκτες και πολύ αγαπητός από τον κόσμο. Κάτι που φαίνεται ως αποτέλεσμα από τους πίνακες τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής θα συνεχίσει και του χρόνου να βρίσκεται στο τιμόνι του παιχνιδιού που έχει λατρευτεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, ο «Τροχός της τύχης» ήταν από τα πρώτα προγράμματα του Star για το οποίο το κανάλι άναψε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.

Δείγμα του πόσο υπολογίζει o σταθμός το παιχνίδι του που κερδίζει τον κόσμο παρά τον σκληρό ανταγωνισμό.

Ο Πολυχρονίδης μάλιστα είναι και ο παρουσιαστής του «Asia Express». Ενώ για την επόμενη σεζόν το κανάλι της Κηφισιάς θέλει να τον αξιοποιήσει και σε ένα άλλο πρότζεκτ, για το οποίο δεν έχουν δοθεί όμως περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του, ο παρουσιαστής περνά εξαιρετικά και στην προσωπική ζωή του

Βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση με την Katrin Ladose, η οποία κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Στην κυριολεξία. Μετά από έξι µήνες σχέσης, η Katrin γνώρισε τα παιδιά του Πέτρου Πολυχρονίδη και τα πάνε εξαιρετικά καλά.