Αφροδίτη Λατινοπούλου: Και επίσημα στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Συντάκτης: Newsroom

4 Αυγούστου 2022 12:12

Σοφία Λεοντίτση: Παίρνει το μέρος της Αφροδίτης Λατινοπούλου! Δημόσια στήριξη

Ανακοίνωση μέσα από τα social media η Αφροδίτη Λατινοπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι πλέον ανήκει στο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει προκαλέσει το τελευταίους μήνες σφοδρές αντιδράσεις με τις ακραίες τοποθετήσεις της τα ομοφοβικά και σεξιστικά της σχόλια τα οποία δημοσιεύει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο διαδίκτυο.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία τα τελευταία χρόνια πολιτευόταν με τη Νέα Δημοκρατία και ύστερα από την ανακοίνωση του κόμματος ότι την διαγραφεί οριστικά λόγω των ακραίων τοποθετήσεων της πλέον βρίσκεται πολιτικά στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας ενώνουν κοινές αξίες, τα ιδανικά της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας, αλλά και η τόλμη να εκφράζουμε δημόσια όσα άλλοι πολιτικοί φοβούνται ακόμα και να ψελλίσουν.

Μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα με ποιον θα συμπορευτώ πολιτικά. Μπορεί κάποιοι να στεναχωρηθούν που δεν θα ανήκουμε στην ίδια κομματική παράταξη όμως να θυμάστε πως οι απόψεις, οι ιδέες κ τα ιδανικά μας, μας ενώνουν και αυτό είναι το σημαντικότερο. Σας ευχαριστώ