Νίκος Αλιάγας: Mε τη σύντροφό του Τίνα Γρηγορίου στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Αυγούστου 2022 16:25

Τις διακοπές του στην Ελλάδα απολαμβάνει εδώ και λίγες ημέρες ο Νίκος Αλιάγας με την σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου.

Ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας μένει μόνιμα στη Γαλλία. Εντούτοις, τα καλοκαίρια επισκέπτεται τη χώρα μας και να περνάει μέρος των διακοπών του.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Αλιάγας και η Γρηγορίου πραγματοποίησαν βραδινή εμφάνιση στο Ηρώδειο.

Παρακολούθησαν τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου με τίτλο «40 χρόνια – Εφ’ όλης της ύλης».

Σε αυτήν παρουσιάστηκε η καλλιτεχνική πορεία του κορυφαίου τραγουδοποιού μέσα από τα σημαντικότερα τραγούδια του, με καλεσμένους τον Διονύση Σαββόπουλο, τους ΦΑΤΜΕ και τη Ρένα Μόρφη, με την οποία παρουσιάζει το «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ.

Επίσης, συμμετείχαν η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης.

Ο Αλιάγας και η Γρηγορίου έφτασαν στο θέατρο χέρι – χέρι και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Ο Αλιάγας φόρεσε τζιν παντελόνι με μπλε πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια, ενώ η Τίνα Γρηγορίου ένα αέρινο, λευκό φόρεμα με χρυσές, κεντητές λεπτομέρειες το οποίο συνδύασε με flatforms σε αντίστοιχες αποχρώσεις.

Μάλιστα χθες, ο παρουσιαστής είχε χθες μαζί του και μια φωτογραφική μηχανή και απαθανάτιζε στιγμιότυπα της συναυλίας.

Λίγες ώρες αργότερα έκανε μία ανάρτηση με τις φωτογραφίες που τράβηξε στη συναυλία.

Από εκεί και πέρα, το ζευγάρι, που μαζί έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αγάθη και τον Ανδρέα, βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και λίγο καιρό και απολαμβάνει τις διακοπές του στα νησιά.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Αλιάγας τιμήθηκε πρόσφατα από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών της Γαλλίας και μάλιστα του απέμειναν τον τίτλο του «αξιωματικού».

«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Γαλλική Δημοκρατία. Εγώ, ο γιος του ράφτη του 10ου διαμερίσματος και της νοσοκόμας, ήρθαμε νέα γυναίκα για μια καλύτερη ζωή, λοιπόν αυτή την καλύτερη ζωή που μας έδωσε η Γαλλία με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου & να χτίσω τον εαυτό μου», δήλωσε από την πλευρά του ο δημοφιλής παρουσιαστής.