Μαρία Ηλιάκη: Η απάντηση σε ακολούθους της που της είπαν για δεύτερο παιδί

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Αυγούστου 2022 17:16

H Μαρία Ηλιάκη αντέδρασε στα σχόλια followers της σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης και δεύτερου παιδιού.

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη ανάρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έκανε γνωστό πως χαρίζει τα ρούχα της κόρης της, Κατερίνας, που πλέον δεν της κάνουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Κορίτσια έχω να κάνω μια ανακοίνωση. Έχω πολλά ρουχαλάκια της μικρής μέχρι ενός έτους που δεν τα χρειάζομαι και θέλω κάπου να τα δώσω για να μην πάνε χαμένα.

 

Σε κάποια κέντρα βρεφών που πήρα, δεν έχουν ανάγκη οπότε την έχω αποκλείσει αυτή την περίπτωση.

Αν ας πούμε έχετε κάποια οικονομική ανάγκη και δεν μπορείτε να αγοράσετε ή ξέρετε κάπου που τα χρειάζονται, στείλτε μου ένα μήνυμα, μην μου στείλετε όμως προτάσεις πού να τα δώσω γιατί έχω κάνει μεγάλη έρευνα.

Στείλτε μου ‘είμαι η τάδε και τα χρειάζομαι’ και να κανονίσω εγώ να έρθουν με κάποιο τρόπο σε εσάς. Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια, πάντως, αρκετές διαδικτυακές της φίλες της πρότειναν να μη δώσει τα ρούχα και αντίθετα να τα κρατήσει για το δεύτερο παιδάκι της.

 

Ωστόσο, η ίδια λίγη ώρα αργότερα κοινοποίησε ένα άλλο instastory και μεταξύ άλλων απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμα μωράκι.

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου ‘κράτα τα το δεύτερο’ μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα.

Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάκη.

Και η παρουσιάστρια, που αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις διακοπές της, κατέληξεε: «Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι;

Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα.

Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα».