Τζένιφερ Λόπεζ: Πίεσε τον Άφλεκ να παντρευτούν νωρίτερα επειδή φοβόταν ότι θα έκανε πίσω!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Αυγούστου 2022 17:05

H Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να πίεσε τον Μπεν Άφλεκ να παντρευτούν νωρίτερα γιατί ανησυχούσε μήπως αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή για τον γάμο!

Η εφημερίδα «Marca» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Τζένιφερ Λόπεζ φοβόταν ότι ο Μπεν Άφλεκ θα έκανε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επισημοποίηση της σχέσης του.

Την τρόμαζε, δηλαδή, η ιδέα να επαναληφθεί ό,τι συνέβη το 2004, όταν το ζευγάρι χώρισε λίγες μέρες πριν από τη γαμήλια τελετή.

Η Λατίνα σταρ δεν θέλησε να χάσει χρόνο από τη στιγμή που είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του Άφλεκ. Ως εκτούτου, φρόντισε να κυλήσουν γρηγορότερα οι διαδικασίες του γάμου.

«Ήταν έτοιμη να παντρευτεί από τη νύχτα που ο Μπεν της έκανε πρόταση γάμου», δήλωσε πηγή στην «Globe».

Κάποιος άλλος κοντινός της άνθρωπος συμπλήρωσε: «Ήθελε να το κλειδώσει αυτό και να απομακρύνει κάθε πιθανότητα ο Μπεν να αλλάξει γνώμη ή να έχει δεύτερες σκέψεις».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στα μέσα Ιουλίου. 

Αφού τράβηξαν για σχεδόν είκοσι χρόνια χωριστούς δρόμους, ήρθαν ξανά κοντά και σε σύντομο χρονικό διάστημα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», όπου συμπρωταγωνίστησαν αλλά χώρισαν το 2004.

«Η ιστορία μας ήρθε από μόνη της. Θυμάμαι ότι όταν μίλησε για πρώτη φορά με τον σκηνοθέτη ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Βέβαια, αν δεν είχα συμμετάσχει στην ταινία, δεν θα καταλάβαινα ποτέ ότι αυτό που θέλω πραγματικά είναι να σκηνοθετώ αλλά ούτε θα είχα γνωρίσει τη Τζένιφερ Λόπεζ.

Η σχέση μας ήταν από την αρχή γεμάτη νόημα», είχε πει ο Άφλεκ.

Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις αιτίες του χωρισμού λέγοντας: «Η Τζένιφερ κι εγώ ήμασταν μαζί την πιο κατάλληλη εποχή για τον Τύπο.

Όλοι οι δημοσιογράφοι τότε ασχολούνταν με τους διάσημους και η σχέση μας εκτοξεύτηκε. Και δεν το ήθελα αυτό».