GNTM – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η γκάφα που έδειξε τη νικήτρια

17 Δεκεμβρίου 2019 10:13

γκρτις

Και όμως το λάθος έγινε… Όπως ανακάλυψε χρήστης του Twitter η… ανακοίνωση της νικήτριας του GNTM ανακοινώθηκε στο Wikipedia, καθώς τα αποτελέσματα διέρρευσαν απογοητεύοντας τους φανατικούς του παιχνιδιού.
Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν, στην πρώτη θέση τερματίζει η Κάτια Ταραμπάνκο, με την Άννα – Μαρία Ηλιάδου να ακολουθεί και την Κέισι Μίζιου να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.
Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πώς προέκυψε η συγκεκριμένη ανάρτηση και αν από πίσω κρύβεται κάποιος απλός χρήστης του διαδικτύου ή κάποιος… εκ των έσω, δεδομένου ότι οι δοκιμασίες έχουν γυριστεί και η βαθμολογία έχει δοθεί.
Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν πράγματι η παραγωγή του Star την «πάτησε» με μια διαρροή που το κοινό θα έχει να θυμάται!
Ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model βρίσκεται μια ανάσα μακριά μας! Η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδη και η Κάτια Ταραμπάνκο είναι τα κορίτσια που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση, ενώ το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί επίσημα την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου.
Οι τρεις διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να υπηρετήσουν τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης, δίνοντας σε κάθε ένα από αυτά το 100% του εαυτού τους. Η πρώτη δοκιμασία θέλει τις υποψήφιες να φωτογραφίζονται με πανάκριβα κοσμήματα, με σκοπό να τα αναδείξουν, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις διαγωνιζόμενες πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι, που θα συμμετέχει όλο το GNTM, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα φωτογραφηθούν, έχοντας στο πλευρό τους τους συντρόφους τους και μαζί θα ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη.

γκρις
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της τρίτης δοκιμασίας συνέβησαν αρκετά απρόοπτα…. Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που είδε μετά τόσους μήνες το κορίτσι του, θέλησε να της κάνει μια μεγάλη έκπληξη, αφήνοντας την παραγωγή με ανοιχτό το στόμα. Ο Γιάννης Χαλβατζής της έκανε πρόταση γάμου, ξαφνιάζοντας ακόμα και την ίδια, η οποία πήρε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και το έβαλε ξανά στην τσέπη του.
Στη συνέχεια, η Κέισι Μίζιου συγκινήθηκε τόσο πολύ όταν είδε τον σύντροφό της, Δημήτρη, στο σετ, με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγο χρόνο από την παραγωγή του GNTM, προκειμένου να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει. Μια μεγάλη έκπληξη, βέβαια, περίμενε και την Άννα Μαρία Ηλιάδη, καθώς ο σύντροφός της, της ζήτησε λίγο πριν φωτογραφηθούν, να φύγουν εκείνη τη στιγμή από το παιχνίδι, αν τον αγαπάει πραγματικά, κάτι που προφανώς δεν έγινε, αφού το 18χρονο μοντέλο βρισκόταν σε φωτογράφιση του τελικού.