Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Τα παιδιά της δεν την θέλουν γιατί ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 12:12

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την πριγκίπισσα της pop Britney Spears η οποία πλέον αντιμετωπίζει την οργή των παιδιών της για τις  γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τα δύο αγόρια της Britney Spears έχουν ξεκαθαρίσει στην μητέρα τους ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την δημόσια εικόνα της είναι τουλάχιστον προσβλητική για τα ίδια αφού ξαφνικά όλοι ασχολούνται με εκείνη για ακόμα μία φορά με αρνητικό τρόπο.

Άνθρωπος του περιβάλλοντός της Britney Spears ανέφερε σε αμερικανικό μέσο ενημέρωσης ότι τα παιδιά τις έχουν μεταφέρει στην τραγουδίστρια την οργή τους αλλά και το γεγονός ότι πλέον δεν θέλουν να τη συναντούν από κοντά.

«Τα αγόρια αποφάσισαν ότι δεν τη βλέπουν αυτή τη στιγμή.Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που την είδαν. Πήραν την απόφαση να μην πάνε στο γάμο της

Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω όλο αυτό, πιο δύσκολο να το ζήσω, αλλά ακόη πιο δύσκολο να βλέπω τα αγόρια μου να το αντιμετωπίζουν. Ήταν σκληρό. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που χρειάστηκε να κάνω ποτέ στη ζωή μου»

Η Britney Spears ειχει κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών της ύστερα από τον τεράστιο δικαστικό αγώνα εναντίον του πατέρα της ο οποίος είχε πάρει υπό την εποπτεία του όλη την περιουσία της εκατοντάδων εκατομμυρίων