Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Είμαι άνθρωπος και έκανα το καλύτερο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Αυγούστου 2022 15:50

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Κέβιν Φέντερλαϊν υποστήριξε πως η τραγουδίστρια έχει κακή σχέση με τα παιδιά της, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της τελευταίας.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν, πρώην άντρας της τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποστήριξε ότι τα παιδιά που απέκτησαν από τον γάμο τους, δεν θέλουν να τη βλέπουν κυρίως επειδή η σταρ δημοσιεύει γυμνές της φωτογραφίες.

Η Σπίαρς αντέδρασε άμεσα. Αρχικά έγραψε σε Instagram story της: «Με απογοητεύει να ακούω ότι ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να συζητήσει για τη σχέση ανάμεσα σε έμενα και τα παιδιά μου…

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το να μεγαλώνεις αγόρια σε εφηβική ηλικία δεν ήταν ποτέ εύκολο για κανέναν. Με απασχολεί το γεγονός ότι ο λόγος βασίζεται στο Instagram μου…

Ήταν ΠΟΛΥ πριν το Instagram. Τους έδωσα τα πάντα.. Μόνο μια λέξη: ΒΛΑΒΕΡΟ… Θα το πω…

Η μητέρα μου, μου είπε ‘Θα πρέπει να τα δώσεις στον μπαμπά τους’…

Το μοιράζομαι αυτό επειδή μπορώ… Να έχετε μια όμορφη μέρα».

Αργότερα επανήλθε με δημοσίευση στο προφίλ της και αναφέρθηκε στην υποχρεωτική κηδεμονία της και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της.

«Προς συμπλήρωση των όσων είπα στο story μου. Όπως λέει και η μητριά τους ‘ό,τι συμβαίνει έξω από αυτό το σπίτι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το σπίτι’.

Θα ήθελα να μοιραστώ ότι η πόρτα για την έξοδο συμβολίζει τις λευκές πύλες στις οποίες με κρατούσαν για 15 χρόνια… η κηδεμονία έχει λήξει μόλις 8 μήνες!!!

Το να μπορώ πλέον να έχω μετρητά από τον έξω κόσμο για πρώτη φορά είναι πάρα πολύ διαφωτιστικό. Είμαστε ίσοι τώρα; Σαν σε πραγματική ισότητα;

Υπενθύμιση ότι το τραύμα και οι προσβολές που ήρθαν με τη φήμη και αυτή τη δουλειά, δεν επηρέασαν μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα το καλύτερο.

Ειλικρινά θα ήθελα να μοιραστώ τα 2 σεντς !!! Τολμώ να πω στον Φέντερλαϊν να παρακολουθήσει το μεγάλο κ@@ βίντεο.

Άλλοι καλλιτέχνες έχουν κάνει πολύ χειρότερα όταν τα παιδιά τους ήταν πάρα πολύ μικρά …».