Δανάη Μιχαλάκη: γενέθλια και πρώτη επέτειος γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου – Το τρυφερό φιλί τους (φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 08:20

Δανάη Μιχαλάκη: γενέθλιά της και την πρώτη επέτειος γάμου με τον Γιώργο Παπαγεωργίου - Το τρυφερό φιλί του (φωτογραφίες)

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου έκλεισαν μόλις έναν χρόνο παντρεμένοι. Και γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο την ημέρα των γενεθλίων της ηθοποιού

Το ταλαντούχο ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο γάμου τους μαζί με τους φίλους τους σε βραδινή τους έξοδο. Η Δανάη Μιχαλάκη έλαμπε από ευτυχία την στιγμή που ο Γιώργος Παπαγεωργίου της προσέφερε την τούρτα της για να σβήσει τα κεράκια. Και στη συνέχεια της ευχήθηκε με ένα τρυφερό φιλί.

Ο γάμος τους πριν από έναν χρόνο ήταν το γεγονός του καλοκαιριού στη Σύρο. Οι «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρόν για να ευχηθούν στο ζευγάρι και στη συνέχεια διασκέδασαν σε ένα πρωτότυπο beach party που στήθηκε στην παραλία, Χορεύοντας, τραγουδώντας αλλά και κάνοντας τις βουτιές τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαγεωργίου στην παράσταση της Αντιγόνης το βράδυ της Παρασκευής. Ενώ χθες το απόγευμα έκανε μια πολύ συγκινητική δημοσίευση στον λογαριασμό της στο Instagran, για την επέτειό τους.

Έτσι για να τιμήσει την ημέρα δημοσίευσε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο το οποίο έδειχνε το χέρι της να κρατά το χέρι του καλού της. Τη φωτογραφία συνόδευσε με λεζάντα στίχους από  από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.  Γράφοντας χαρακτηριστικά: «Στον Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί, Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στη θάλασσα».

φωτογραφίες: Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Michalaki (@danae_michalaki)