Μαρία Ναυπλιώτου: ποζάρει τόπλες στην παραλία (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

8 Αυγούστου 2022 09:15

Μαρία Ναυπλιώτου: ποζάρει τόπλες στην παραλία (φωτογραφία)

Η Μαρία Ναυπλιώτου θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της σειράς αυτοτελών επεισοδίων «Στοργή» που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ από το φθινόπωρο

Ο ρόλος της θα είναι ιδιαίτερος και διαφορετικός από όσους την έχουμε δει ως τώρα. Η σειρά διαδραματίζεται σε ένα ψυχοθεραπευτικό κέντρο, στην Αθήνα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Μαρία Ναυπλιώτου. Η οποία θα υποδυθεί την ψυχολόγο Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι.

Την ομάδα του Κέντρου αυτού στελεχώνουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου (Ψυχολόγος Βίκυ Βρανά). Κωνσταντίνος Λάγκος (Παιδοψυχίατρος Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή, γραμματέας του Κέντρου), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη) και Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ).

Στις θεραπευτικές συνεδρίες με τη Γιατρό πρωταγωνιστούν με βάση τις ιστορίες οι:

Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω), Ιωάννης Παπαζήσης (Γιάννης), Βασιλική Τρουφάκου (Ειρήνη). Αναστασία Παντούση (Αλίκη), Αλέκος Συσσοβίτης (Σάκης), Δέσποινα Γιαννοπούλου (Δώρα), Μαρίλια Μητρούση (Άννα). Σοφία Πριόβολου (Αγνή), Γιωργής Τσουρής (Χρήστος), Νεφέλη Κουρή (Καίτη).

Παράλληλα στο θέατρο  θα συναντήσει σκηνικά τον Μελέτη Ηλία. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». Η οποία θα παρουσιαστεί στο θέατρο Χορν.

Αλλά μέχρι τότε όμως, όσο οι χρόνοι της το επιτρέπουν, η Μαρία Ναυπλιώτου φροντίζει να γεμίζει μπαταρίες με ανάσες δροσιάς. Αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από την πόλη, στην Κρήτη και απολαμβάνει τη θάλασσα.

Έτσι το απόγευμα της Κυριακής, αιφνιδίασε ευχάριστα τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Καθώς δημοσίευσε μια… τόπλες φωτογραφία στα social media. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό,  την είδαμε να ποζάρει με την πλάτη στον φωτογραφικό φακό μπροστά στη θάλασσα.