Τηλεοπτικά Σφηνάκια: Από την Τούρτα της Μαμάς στη Γη της Ελιάς

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά Σφηνάκια: Από την Τούρτα της Μαμάς στη Γη της Ελιάς

Μια νέα άφιξη αναμένεται να δούμε στον β΄κύκλο της σειράς Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος για την Ελισάβετ Γιαννακού, την οποία απολαύσαμε και στην Τούρτα της Μαμάς στην ΕΡΤ στον ρόλο της Μουσουλμάνας συμμαθήτριας της Καίτης Κωνσταντίνου.

Στη Γη της Ελιάς θα υποδυθεί την Κατερίνα, τη φίλη της αδικοχαμένης κόρης της Χάιδως. Και με την πρόφαση ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα αποσπάσει από τη Χάιδω μεγάλο χρηματικό ποσό.

* Δεν αποκλείουμε να κάνει κάποιο πέρασμα η Δέσποινα Βανδή στο Αυτή η Νύχτα Μένει του Alpha. Αν και δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Η τραγουδίστρια έχει πάθος με την υποκριτική και θα ήθελε να παίξει με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αλλά πρώτα στο θέατρο και όχι στην τηλεόραση. Για να δούμε…

* Οριστικοποιήθηκε ότι του χρόνου θα έχουμε Deal στον Alpha. Από τις σταθερές αξίες του καναλιού αφού θα μεταδίδεται για 7η χρονιά. Βγήκε στον αέρα και το τρέιλερ της επιβεβαίωσης.

* Τρέιλερ είχαμε και στο Mega. Για το παιχνίδι The Chase που πήρε το πράσινο φως και για του χρόνου. Με παρουσιάστρια φυσικά τη Μαρία Μπεκατώρου. Η οποία δεν αποκλείεται να αναλάβει και άλλο πρότζεκτ στο Μεγάλο Κανάλι.

* Πριν από το Καλημέρα Ελλάδα θα υπάρχει και άλλη πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 που θα ξεκινάει στις 5 το πρωί και θα διαρκεί μία ώρα. Παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Γρηγοριάδης που μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

* Με νέο casting call trailer ανοίγει τις πόρτες του το MasterChef και καλεί όσους φιλόδοξους επιθυμούν να διεκδικήσουν τον τίτλο και το έπαθλο του δημοφιλούς ριάλιτι. Το κόνσεπτ στο νέο τρέιλερ για τη δήλωση συμμετοχών στο παιχνίδι είναι ιδιαίτερο καθώς πρωταγωνιστούν γνώριμα πρόσωπα παλαιότερων κύκλων. Ήδη την εμφάνισή του έκανε ο Γιώργος Πορφύρης ενώ σε δεύτερο χρόνο και ο Παύλος Χάππιλος ανέλαβε να μοιραστεί το δικό του success story για δελεάσει νέο «αίμα» στον θαυμαστό κόσμο του MasterChef!