Νίκος Βέρτης: Έξαλλος με τον αστυνομικό έλεγχο την ωρα που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 10:08

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες το οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης να μιλάει ενοχλημένος από την πίστα για τον αστυνομικό έλεγχο που συμβαίνει εκείνη τη στιγμή μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής ρχει αρκετές φορές απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος απάντησε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι μπήκαν αστυνομικοί μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για να κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου ο τραγουδιστής Σταμάτησε το πρόγραμμα του και απευθυνόμενος προς τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου άσκηση αυστηρή κριτική στο γεγονός ότι αστυνομικοί βρίσκονται εντός του μαγαζιού και όχι στις γειτονιές για να προστατεύσουν τους πολίτες.

Ο τραγουδιστής δήλωσε χαρακτηριστικά”

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ακούγεται να λέει ο Νίκος Βέρτης από την πίστα, με τον κόσμο να τον χειροκροτά. «Ας μας γράψουν»

Σύμφωνα με τα βίντεο που έχουν ανέβει στο tiktok ο τραγουδιστής ήταν αρκετά εκνευρισμένος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι αρχίζει να κλωτσάει τα πανέρια με τα λουλούδια πάνω στην πίστα λέγοντας

“Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το”

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίον μπήκαν αστυνομικοί μέσα στο νυχτερινό κέντρο και άρχισαν τον έλεγχο.

Πάντως τα βίντεο που έχουν ανέβει στο Tik tok έχουν γίνει γρήγορα viral και απασχόλησαν μέχρι και την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ στην οποία προβλήθηκαν τα σχετικά βίντεο.

Από την άλλη ούτε ο τραγουδιστής αλλά ούτε και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη έχουν βγάλει κάποια ανακοίνωση για το περιστατικό.