Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ελένη Μενεγάκη – Η αλήθεια για τις αλλαγές στην εκπομπή της

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Ελένη Μενεγάκη - Η αλήθεια για τις αλλαγές στην εκπομπή της

Πολλά έχουν ακουστεί για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη νέα σεζόν. Ότι θα υπάρξουν αλλαγές γιατί δεν έφερε τα νούμερα που θα περίμενε το Mega με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία συνεχίζει τις διακοπές της με φόντο το απέραντο γαλάζιο και ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στο instagram, προχωράει όπως έχει και τη νέα σεζόν. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο πάνελ της, αφού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη μαζί τους. Και η Ελένη για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι υπέρ των αλλαγών.

Όσο για τα νούμερα, στο κανάλι δεν ανησυχούν. Άλλωστε, η Μενεγάκη είναι brand name και οι χορηγίες είναι αυτές που μετρούν περισσότερο.

* Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις τη νέα σεζόν στο GNTM. Δεν είναι μόνο η νέα κριτική επιτροπή, είναι και παλιοί καλοί φίλοι που θα κάνουν περάσματα από το ριάλιτι μόδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος μάλιστα πόζαρε μαζί με τη Βίκυ Καγιά και θυμήθηκαν τα παλιά. Ο σχεδιαστής μόδας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Greece’s Next Top Model που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

* Κανένα θέμα, λέει, δεν υπάρχει στη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Αυτά βλέπει ο Ατζούν και χαίρεται, αφού θα τους ήθελε πάρα πολύ ως ζευγάρι στο All Star Survivor.

* Μήπως έχει αργήσει ο ΑΝΤ1 να ανακοινώσει την παρουσιάστρια στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα; Λέτε να εμφανίστηκε κάποιο κώλυμα; Δεν λέμε για τη Δούκισσα Νομικού, αλλά για τον Γιώργο.

* Αφού ανακοινώθηκε η συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ για το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε να συνεχίσει τις διακοπές της για λίγο ακόμα. Μετά τις Κυκλάδες και τα Κουφονήσια, σειρά πήρε το… βουνό και συγκεκριμένα το Πήλιο. Και δεν είναι μόνη. Μαζί της είναι και ο πρώην σύζυγός της. Φαίνεται ότι η επανασύνδεση πέτυχε για τα καλά.