Love Island: Οι δύο παρουσίες που θα… κολάσουν το νησί του έρωτα

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 08:25

Love Island: Οι δύο παρουσίες που θα… κολάσουν το νησί του έρωτα

Το Love Island ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του και να μας υποδεχθεί με το ξεκίνημα της νέας σεζόν στον ΣΚΑΪ. Μπορεί κάποιοι στο Φάληρο να είχαν ενδοιασμούς, αλλά τελικά το ριάλιτι σχέσεων θα μας συντροφεύσει από τον Σεπτέμβριο.

Το Love Island μας υπόσχεται πάρα πολλές συγκινήσεις. Μπορεί στη χώρα μας να είναι κάτι εντελώς καινούργιο, αλλά στο εξωτερικό κάνει θραύση. Και στο Φάληρο ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του εξωτερικού.

Όπως είναι γνωστό, παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΪ όπως και το ριάλιτι. Η ίδια δήλωσε ευγνώμων για τη νέα τηλεοπτική σελίδα της και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να οργανώσει το ριάλιτι όσο το δυνατόν καλύτερα.

Μέχρι στιγμής είναι αλήθεια ότι είχε παρουσιαστεί μία δυστοκία όσον αφορά τις παρουσίες του Love Island. Είχαν ακουστεί πολλά όχι, ενώ υπήρχαν και υποψήφιες που δεν πέρασαν τα τεστ του καναλιού. Για να βγουν όμως ανακοινώσεις, φαίνεται ότι το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Και ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν προκαλούν πανικό. Ειδικά στα social media.

Σύμφωνα με το youfly.com, στο νησί του έρωτα ταξιδεύουν η Μαριάννα Μπαφίτη και η Κατερίνα Βαγκάνσια. Δύο εκρηκτικές παρουσίες που ασχολούνται με το μόντελινγκ, αλλά και τα social media.

Η Μαριάννα Μπαφίτη κατάγεται από την Πάρο και Θεσσαλονική κι έχει μεγαλώσει στη συμπρωτεύουσα. Εργάζεται σε Αθήνα και Μύκονο κάνοντας δημόσιες σχέσεις κι έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως το Mykonos Live TV. Μάλιστα, ασχολείται με το μόντελινγκ και το Instagram, με τον λογαριασμό της να αριθμεί 152 χιλιάδες followers.

Από την άλλη η Κατερίνα Βαγκάνσια έχει αναδειχθεί Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2021 στα Εθνικά Ελληνικά Καλλιστεία και Σταρ Πελοπόννησος 2020. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί μπροστά από την κάμερα αφού είχε λάβει μέρος στο GNTM 3, αλλά και το Style Me Up, όταν προβαλλόταν στο OPEN.

Αυτές είναι οι δύο «καυτές» παίκτριες που ταξιδεύουν στο Love Island και διεκδικούν το έπαθλο.