Άπιστος Spoiler: ο Αλί και η Ζεϊνάμπ 20 χρόνια μετά…

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 08:40

Άπιστος Spoiler: ο Αλί και η Ζεϊνάμπ 20 χρόνια μετά...

Το τέλος του Βολκάν στη σειρά Άπιστος θα είναι μοναχικό και τραγικό και αυτή είναι η τιμωρία του για όσο κακό έχει προκαλέσει στις οικογένειές του

Στην τελευταία σκηνή της σειράς Άπιστος βρισκόμαστε στο νεκροταφείο και βλέπουμε τον Αλί και την αδερφή του Ζεϊνάμπ να επισκέπτονται τον τάφο του πατέρα τους. Ο χρόνος έχει περάσει και η υπόθεσε μας πάει 20 χρόνια μετά. Ο Αλί έχει προσπαθήσει πολύ κι έχει συγχωρέσει τον Βολκάν. Η Ζεϊνάμπ από την άλλη μεριά δεν τον θυμάται καθόλου. Όταν μπήκε στη φυλακή ήταν πολύ μικρή και στη συνέχεια δεν τον έζησε από κοντά ποτέ.

Όσο ήταν στη φυλακή τον εγκατέλειψαν όλοι και έφτιαξαν πια τη ζωή τους χωρίς αυτόν. Η Ασιγιά και η Ντερίν αφήνουν πια την αντιπαράθεση και μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν αδέρφια.

Ο Βολκάν δεν είναι εκεί πια για να τους δημιουργήσει προβλήματα. Αλλά και όταν βγαίνει από τη φυλακή κανείς δεν του δίνει σημασία. Βλέπει τελικά ότι ο μόνος που έπαθε πραγματικά κακό από όσα έκανε ήταν ο ίδιος. Όλοι είναι ευτυχισμένοι χωρίς αυτόν. Η Ασιγιά έχει προχωρήσει με την ζωή της και τον γιο της, ενώ η Ντερίν έχει βρει τον έρωτα και την αγάπη που ζητούσε. Έχει ξαναπαντρευτεί και μεγαλώνουν μαζί την κόρη της.

Η Ασιγιά τον βοηθά μόνο για να πάει να μείνει στο σπίτι της μητέρας του και να ζήσει εκεί μόνος του. Εκεί θα βρει λίγο πιο μετά τον θάνατο μόνος του. Ενώ τα παιδιά του μεγαλώνουν χωρίς αυτόν.