Ιωάννα Τούνη: Περιμένει αγόρι και η χαρά του Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν περιγράφεται

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 21:33

ΤΟΥΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Διπλή χαρά για την Ιωάννα Τούνη η οποία εκτός από τα γενέθλια της, έμαθε και το φύλο του μωρού που περιμένει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Πιο συγκεκριμένα μια φίλη της ανέλαβε να ετοιμάσει ένα πάρτι για να γιορτάσουν όχι μόνο τα γενέθλια της αλλά και την είδηση που αφορουσε το φύλο του μωρού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η σημερινή ημέρα για το ζευγάρι είναι γεμάτη συγκίνηση, ευχές και αποκαλύψεις μιας και επιτέλους έφτασε η ώρα που έμαθε το ζευγάρι το φύλο του μωρού τους. Ο Δημήτρης και η Ιωάννα περιμένουν αγοράκι και η χαρά τους είναι απερίγραπτη!

Από χθες το βράδυ το ζευγάρι γιορτάζει τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές καθώς επέλεξαν να μάθουν το φύλο του μωρού τους , το οποίο γνώριζε μόνο η καλή της φίλη που ανέλαβε να στήσει τη βραδιά, ανήμερα των γενεθλίων της Ιωάννας.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα φορώντας ένα λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το μπικίνι της, έμεινε έκπληκτη παρακολουθώντας όλα όσα είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της για αυτή την τόσο σημαντική βραδιά! Μετά τη μυστική αποκάλυψη ο Δημήτρης τρελάθηκε από τη χαρά του!

https://www.youtube.com/watch?v=Zv1esuZaHxg&feature=emb_logo

Μέσα από ένα υπέροχο πάρτι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού τους. Περιμένουν αγοράκι! Και η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που ο ευτυχής πατέρας βουτηξε στην πισίνα με τα ρούχα.

Ιωάννα Τούνη: Τα γενέθλια και το φύλο του παιδιού που περιμένει

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και η βοήθεια από τον Αλεξάνδρου(βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της έχει αύριο,  Τετάρτη 10/8, γενέθλια  και όπως κάθε μανούλα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το  μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως εξομολογήθηκε σε story της στο Instagram σήμερα θα το γιορτάσει στη Χαλκιδική και αυτή θα είναι μία βραδινή έξοδος για την ίδια μετά από πολύ καιρό. Αύριο, οι φίλες της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι για να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού.

«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ» ανέφερε αρχικά η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη.

Και συνέχισε: «Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι».