Γιώργος Μαζωνάκης: Απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Αίγινα παρέα με το σκύλο του

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 11:58

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αίγινα απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού για ακόμα μία χρονιά.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται συχνά-πυκνά στην Αίγινα παρέα με τον αγαπημένο του σκύλο να περπατάνε στα σοκάκια του νησιού και φυσικά να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά σε κάθε ευκαιρία.

Φυσικά για ακόμα μία φορά ο τραγουδιστής παρέδωσε μαθήματα στυλ με την καλοκαιρινή του εμφάνιση σε έντονα χρώματα και με τον ίδιο να αποτελεί πλέον fashion icon στο χώρο της μουσικής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ Γιώργος Μαζωνάκης έχει μιλήσει για την ζωή του τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίζει και τον τρόπο πλέον πώς σκέφτεται και λειτουργεί.

«Γι’ αυτή τη χρονιά -που ήταν πολύ δύσκολη για όλους-, λειτούργησα διαφορετικά γιατί είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να λειτουργούν θετικά στα πράγματα. Να κάνω δημιουργικά πράγματα. Είμαι από τους ανθρώπους που αυτό που με κρατάει είναι η καθημερινότητα, η θάλασσα, η άθληση, πράγματα που μπορούμε να τα κάνουμε και χωρίς χρήματα. Τα φετινά γενέθλια έγιναν σε μια ενέργεια που έκανα για τις πρώτες live streaming συναυλίες μου, είναι μια ενέργεια που χωρίζεται σε τρεις πράξεις. Η πρώτη έγινε εδώ και είχε τίτλο, “Γιορτάζω γιατί ξαναγεννιέμαι”… Η αγκαλιά και η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη, μη θεωρήσουμε ότι μπορεί να αντικατασταθεί αυτό από το κινητό και την τεχνολογία, γι’ αυτό απέχω και από το κινητό μου πολύ»

Ενώ ο τραγουδιστής μίλησε και για τις κακοποιητικες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου και του τραγουδιού

«Eιμαι σε αυτόν τον χώρο 30 χρόνια, έχω περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις… Είμαστε σίγουρα σύμφωνοι όλοι στο ότι η βία, είναι κάτι κατακριτέο, μη γίνεται όμως ένας χαμός που δε βγάζουμε άκρη. Ο άνθρωπος βλέπει ό,τι θέλει να δει. Δεν έχω δει κάτι εγώ. Εγώ έχω μεγαλώσει σε μια εργατική φάση καριέρας, ήμουν με το κεφάλι κάτω και πήγαινα να κάνω τη δουλειά μου. Είμαι άνθρωπος με πολύ κλειστό κύκλο, πώς να ξέρω πράγματα; Δεν έχει έρθει κάποιος να μου πει κάτι… Σαφέστατα υπήρχε ο νόμος του δυνατού, το μεγαλύτερο όνομα που θα αποφάσιζε αλλά έως εκεί…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)