Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το θαύμα, σφίγγεις τα δόντια…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Αυγούστου 2022 16:35

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία τη Δευτέρα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Μαντώ Γαστεράτου παραμένει στο μαιευτήριο και από εκεί δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις πρώτες δύσκολες ημέρες μετά τη γέννα.

«Μετά τα πρώτα 24ωρα από τη γέννα. Τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά αν έχεις γεννήσει με καισαρική τομή (αυτή είναι η μόνη και δική μου εμπειρία) έχει πόνο και σωματικό και ψυχικό» έγραψε αρχικά η Γαστεράτου.

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και συμπλήρωσε: «Όμως όταν έχεις στα χέρια σου αυτό το θαύμα, σφίγγεις τα δόντια και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό για να είναι καλά».

Τέλος, η Γαστεράτου έκανε μια ακόμη ανάρτηση καθώς έγραψε: «Και επειδή πολλές είστε μέλλουσες μαμάδες (για την πρώτη φορά μιλάω κυρίως) και με ρωτάτε αν πονάει κτλ… ναι πονάει φρικτά και η τομή και το στήθος (εγώ τουλάχιστον έτσι το ζω).

Χέρια, πόδια πρησμένα και εξάντληση τρομερή».

H Γαστεράτου έφερε τη Δευτέρα στη ζωή το δεύτερο παιδί της και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.