Τζόνι Ντεπ: Η μεγάλη επιστροφή στο σινεμά ως Λουδoβίκος ΙΕ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

12 Αυγούστου 2022 15:00

Ο Τζόνι Ντεπ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε ένα ρόλο έκπληξη!

H δημόσια γαλλική εταιρεία παραγωγής ταινιών «Why Not Productions» και η Γαλλική Τηλεόραση δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο νέο του ρόλο ως Βασιλιάς Λουδοβίκος ΙΕ.

Η δραματική ταινία εποχής με τίτλο «La Favorite» εξιστορεί την ιστορία της τελευταίας ερωμένης του βασιλιά της Γαλλίας Μαντάμ ντυ Μπαρί.

Eνώ γεννήθηκε φτωχή κατάφερε να ανέβει κοινωνικά χρησιμοποιώντας την ευφυΐα της και να γίνει η αγαπημένη σύντροφος του Λουδοβίκου XV, σύμφωνα με το «Deadline».

Στο πλευρό του Ντεπ θα βρίσκεται η Γαλλίδα ηθοποιός Ισίλντ λε Μπεσκό, που θα υποδυθεί τη Μαντάμ ντου Μπάρι, τη διάσημη ερωμένη του Λουδοβίκου.

Τα γυρίσματα άρχισαν τον περασμένο μήνα σε πολλές τοποθεσίες στη Γαλλία, όπως στο κάστρο των Βερσαλλιών ή στο Παρίσι. Εκτιμάται ότι θα κρατήσουν τρεις μήνες.

Η σκηνοθεσία είναι της Μαϊγουέν Λε Μπεσκό.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις γαλλικές αίθουσες το 2023.

Η τελευταία φορά που το κοινό απόλαυσα τον διάσημο ηθοποιό σε ταινία ήταν το 2020. Τότε το Χόλιγουντ του γύρισε την πλάτη, εκτοπίζοντάς τον από το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκαν, φυσικά, οι καταγγελίες της πρώην συζύγου του Άμπερ Χέρντ, η οποία τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Ωστόσο, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Χέρντ και με την ομαλή, για τον ηθοποιό, έκβαση της υπόθεσης, επανέρχεται στην υποκριτική.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά, που ο Ντεπ θα υποδυθεί ρόλο μιλώντας στα γαλλικά.

Στην ταινία… εμπλέκεται και το Netflix, που απέκτησε τα δικαιώματα για τη μετάδοση της ταινίας στη Γαλλία, δεκαπέντε μήνες μετά την αρχική της πρεμιέρα στους κινηματογράφους.

Ωστόσο, δεν έχει τα δικαιώματα για την προβολή της ταινίας εκτός Γαλλίας, ενώ επισημαίνεται πως οι παραγωγοί αποφάσισαν, να πουλήσουν από τώρα τα δικαιώματα στο Netflix για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την παραγωγή αυτή καθαυτή.