Γυναικοκτονία Περιστέρι: Ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 22χρονου Πακιστανού «Την έπιασα από το λαιμό»

Συντάκτης: Newsroom

13 Αυγούστου 2022 11:27

Ανατριχίλα και σοκ προκαλεί η ομολογία του 22χρονου Πακιστανού ο οποίος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το πώς δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ολόκληρη η ομολογία του 22χρονου Πακιστανού ο οποίος δολοφόνησε με στυγερό τρόπο τη 17χρονη Νικολέτα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Newpost

«Μου είπε ότι θέλει να μου πει κάτι εδώ και μέρες, Και μου είπε ότι θέλει να γίνω χριστιανός και ότι αν γίνω χριστιανός θα με βοηθήσει να βγουν τα χαρτιά μου εύκολα .Αντέδρασα και την ρώτησα «δεν σου φτάνει που άφησα την οικογένειά μου και τον αδερφό μου;» και της είπα ότι απομακρύνθηκα από την οικογένειά μου γιατί αντιδρούσαν για την σχέση μου με την Νικολέττα Μου είπε «τι θα γίνει αν γίνεις χριστιανός;» και της απάντησα «αυτό είναι δύσκολο γιατί τι θα πω στην οικογένειά μου αν γίνω χριστιανός;». Εκείνη επέμεινε πολύ κι εγώ της αρνήθηκα, Η Νικολέττα μου είπε ότι ο εργοδότης της δεν με ήθελε να πηγαίνω  στο μαγαζί να την παίρνω επειδή είμαι μουσουλμάνος. Και τότε την ρώτησα που είναι το κακό που είμαι μουσουλμάνος και τότε άρχισε να μιλάει άσχημα για τον Μωάμεθ και ότι πήγαινε με κοπέλες δεκατεσσάρων ετών. Εκείνη την ώρα νευρίασα και της είπα «ποιος σου είπε τέτοιες μ…..» και τότε μου είπε «τι σε νοιάζει ποιος το είπε και πες μου τώρα αν θα γίνεις χριστιανός». Εγώ της είπα όχι, και ότι αν δεν το δεχτεί ότι θα φύγω από το σπίτι και θα χωρίσουμε. Και μου είπε ότι δεν πρέπει να χωρίσουμε αλλά μου ζήτησε να γίνω κρυφά χριστιανός και να μην το μάθει η οικογένειά μου. Της είπα όχι και σηκώθηκα να μαζέψω τα πράγματά μου γιατί ήμουν πολύ εκνευρισμένος και άρχισε να με βρίζει. Με έλεγε χαζό, μ….. και μου είπε «τρελάθηκες; Δεν θα φύγεις από το σπίτι.

Μου είπε άσε με και εγώ επέμενα να ζητήσει συγνώμη πιάνοντάς τη από το λαιμό .Εκείνη την ώρα σταμάτησε να μιλάει και εγώ επέμενα να ζητήσει συγγνώμη. Όπως την πίεζα από τον λαιμό κατάλαβα κάποια στιγμή ότι είχε κλείσει τα μάτια της και σταμάτησε να αντιδρά Διευκρινίζω ότι όταν λέω ότι την πίεζα από τον λαιμό, της είχα κάνει κεφαλοκλείδωμια, καθώς εκείνη καθόταν στο κρεβάτι στο καθιστικό κι εγώ από πίσω της. Δεν της έκλεισα καθόλου την μύτη και το στόμα Εγώ ποτέ δεν της έκλεισα το στόμα και την μύτη, όποιες εκδορές βρέθηκαν ήταν από τα δικά της νύχια Μόλις κατάλαβα ότι ήταν αναίσθητη, φοβήθηκα και πήγα να της φέρω νερό. Προσπάθησα να της δώσω να πιει αλλά δεν αντιδρούσε, ήταν αναίσθητη. Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και φοβήθηκα Της άνοιξα τον ανεμιστήρα για να έχει αέρα και πήρα τα πράγματά μου και έφυγα Φοβήθηκα ότι θα συνέλθει και ότι θα καλέσει την αστυνομία Ντρεπόμουν και την μητέρα της επειδή είχα πολύ καλές σχέσεις μαζί της».