Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο που γκρέμισε το instagram

Συντάκτης: Newsroom

15 Αυγούστου 2022 09:20

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το νέο αποκαλυπτικό βίντεο που γκρέμισε το instagram

Όλα της πάνε… πρίμα στη ζωή της τον τελευταίο καιρό. Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν κρύβει ότι είναι στα καλύτερά της. Μας το δείχνει με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της. Μόνο που αυτές ολοκληρώνονται, γιατί πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα και να μπει στην τελική ευθεία το Love Island. Το νέο ριάλιτι σχέσεων που θα προβάλλει ο ΣΚΑΪ για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και η Ηλιάνα είναι η παρουσιάστρια.

Κάνοντας λοιπόν τις τελευταίες βουτιές της πριν από την επιστροφή της στην καθημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε ένα βίντεο στο instagram. Όπου μπαίνει στη θάλασσα φορώντας το αποκαλυπτικό της μπικίνι. Έτσι, μοιράστηκε μερικά ακόμα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δείχνοντας πόσο απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τη φύση στα μέρη που περνά τις μέρες του Αυγούστου.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το “Love Island” και λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κοινοποίησε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό. Και η λεζάντα έγραφε “Love Island κανείς;”, βάζοντας φωτιά στα social media. Τα like έπεσαν βροχή για την Ηλιάνα η οποία μας δείχνει ότι έρωτας την έχει αναγεννήσει.

Ακόμη κι αν αυτός είναι ένας παλιός έρωτας και συγκεκριμένα ο πρώην σύζυγός της. Η είδηση της επανασύνδεσης της Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη μετά τον χωρισμό τους έκανε αμέσως τον γύρο της showbiz. Όπως και οι φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές τους στα Κουφονήσια. Όπου το ζευγάρι έδειξε ότι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η Ηλιάνα φαίνεται ότι είναι στα καλύτερά της, αφού ο Γιάννης αποδεικνύεται ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Συγκεκριμένα η επανασύνδεση φαίνεται ότι έχει πιάσει για τα καλά και οι δύο τους είναι πλέον αχώριστοι.