Μαρία Σολωμού: Η ευχή του Mente Fuerte για την γιορτή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

16 Αυγούστου 2022 12:15

Την ονομαστική της γιορτή είχε τον Δεκαπενταύγουστο η Μαρία Σολωμού. Ανάμεσα στις ευχές που δέχτηκε από τα αγαπημένα της πρόσωπα ήταν και αυτές του Mente Fuerte.

Ο τράπερ Mente Fuerte που σύμφωνα με φήμες, είναι ο νέος σύντροφος της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού, ευχήθηκε σε εκείνη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Για την ακρίβεια, δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό κοινή τους φωτογραφία και τη συνόδευσε με την ακόλουθη λεζάντα: «Χρόνια πολλααά».

Από την πλευρά της, η Σολωμού αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο στο δικό της προφίλ.

Οι φήμες θέλουν τους δυο τους να είναι μαζί τους τελευταίους. Ωστόσο, κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει το ειδύλλιο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον Mente Fuerte: «Δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζετε μία εικόνα δική μου με έναν άλλο άνθρωπο. Φτάνει.

Εγώ είμαι μονάδα κι έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πατέρα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte, που κάνουμε παρέα».

Από τη μεριά του, ο καλλιτέχνης είχε αναφέρει, μιλώντας στην ηθοποιό: «Είσαι κορίτσαρος! Κι αν έχουμε σχέση και αν όχι, είναι δικό μας πρόβλημα.

Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου».

Από εκεί και πέρα, πριν από λίγες ημέρες, η Σολωμού ανέβασε ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία με δυο φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην Κατερίνη μαζί με φίλους για διακοπές προκειμένου να χαλαρώνει έπειτα από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν. 

Η πρωταγωνίστρια δεν έχασε την ευκαιρία για παιχνίδια στο νερό και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα.

Ως γνωστόν, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα. Έτσι, ανάρτησε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα πόζαρε με μαλλιά ράστα στον φακό φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της και το καλλίγραμμο κορμί της.