Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το νέο όχι της Ναταλίας στον Alpha

17 Αυγούστου 2022 08:10

Τηλεοπτικά σφηνάκια: Το νέο όχι της Ναταλίας στον Alpha

Είναι δεδομένο ότι πέρα από τις αγκαλιές, τα φιλιά και τις φιλοφρονήσεις, οι σχέσεις της Ναταλίας Γερμανού και του Alpha δεν βρίσκονται και στο καλύτερο σημείο. Κι ας ξέρουμε ότι θα υπάρξουν διαψεύσεις. Αυτή είναι, όμως, η αλήθεια.

Γιατί η Ναταλία Γερμανού είναι από τα πιο βαριά χαρτιά του Alpha. Λογικό είναι να τη θέλουν και τα άλλα κανάλια. Άλλωστε το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό της. Το Mega είναι ένα από αυτά με τις φήμες να οργιάζουν ότι το Μεγάλο Κανάλι και η παρουσιάστρια έχουν ήδη δώσει τα χέρια. Μία φημολογία που δεν έχει διαψευστεί.

Η Ναταλία ήταν η επιλογή για να παρουσιάσει το Secret Song του Alpha. Ένα μουσικό σόου που κάνει θραύση στη Γαλλία με παρουσιαστή τον Αλιάγα. Όμως, το κανάλι άλλαξε πλεύση και αποφάσισε να μην υπάρξει σταθερός παρουσιαστής (η Ναταλία δηλαδή), αλλά να είναι διαφορετικός κάθε φορά.

Μάλιστα, πρότεινε και στη Ναταλία να είναι παρουσιάστρια κάποιου επεισοδίου του Secret Song, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Ευγενικά μεν, αλλά… αρνήθηκε. Μήπως τελικά το χάσμα μεγαλώνει;

* Και ο Νίκος Μάνεσης αρνήθηκε, αλλά εκείνος δεν ήθελε όπως είπε να εμπλακεί με την ψυχαγωγία. Αντίθετα, ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν πολύ πιο θετικός και όλα δείχνουν ότι θα παρουσιάσει ένα (ή και περισσότερα) Secret Song.

* Το «Football Stories», μετά από τη δίχρονη απουσία του λόγω της πανδημίας, επιστρέφει δριμύτερο στον ΑΝΤ1 λόγω Μουντιάλ. Την είδηση επιβεβαίωσε στο youfly ο Γιώργος Λέντζας. Ο οποίος παρεμπιπτόντως, κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος έπειτα από τον χωρισμό του με την Κατερίνα Στεφανίδη, μετά από 4 χρόνια σχέσης.

* Φουλ της… εγκυμοσύνης στην ελληνική τηλεόραση. Αλλά υπάρχει και μία που ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Και θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη.

* Προτάσεις από δύο σίριαλ είχε η Μαρία Κίτσου μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών. Προτίμησε όμως να ασχοληθεί αποκλειστικά με το θέατρο τη νέα σεζόν. Οι φήμες πάντως θέλουν να έχει συμφωνήσει για σειρά που θα βγει στις οθόνες μας το φθινόπωρο του 2023. Για να δούμε…