Δεκαπενταύγουστος: Πού πήγαν και πώς πέρασαν οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 10:45

Μακριά από την Αθήνα πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο οι παρουσιάστριες της τηλεόρασης.

Οι περισσότερες, άλλωστε, απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους πριν επιστρέψουν στην Αθήνα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η εορτάζουσα Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στην Κεφαλονιά και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. «Τι όμορφη μέρα η σημερινή!

Η Παναγία στο χωριό, στη Κεφαλονιά, ωραία λειτουργία, υπέροχες φωνές και χαρούμενοι άνθρωποι που συναντιούνται κάθε χρόνο στην εκκλησία…

Και πάντα η ίδια σκέψη: Ευλογημένοι όλοι μας που είμαστε υγιείς και ξανασυναντιόμαστε!

Και η Παναγία να μας φωτίζει… Και η ευχή είναι μία. Και του χρόνου με υγεία».

 

Η Μαρία Ηλιάκη που επίσης γιόρταζε, είχε την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ένα μικρό ατύχημα με συνέπεια να κάνει τέσσερα ράμματα σε δάκτυλο του χεριού.

«Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους, σας ευχαριστώ για τις ευχές. Ήταν μια υπέροχη παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Τέσσερα ράμματα. Κάπως έτσι πέρασα χθες το βράδυ.

Τέσσερα ράμματα στο δαχτυλάκι. Θα μπορούσε να ήταν τένοντας, οπότε λέω δόξα τω Θεώ και κάνω τον σταυρό μου. Βοήθησε η Παναγία γι’ άλλη μια φορά.

Παρόλα αυτά, τέσσερα ωραία ραμματάκια. Έσπασε ένα πιάτο στο χέρι μου, δεν κατάλαβα πως.

Έκανα αντιτετανικό ορό. Πολύ ωραία εμπειρία κι αυτή, στον ποπό τον κάνει, δεν το ήξερα. Αυτά!

Τώρα πρέπει να κάνω μπάνιο στη θάλασσα και να κρατάω ψηλά το χέρι και στο μπάνιο έβαλα μια σακούλα και το έδεσα, δεν πέρασε νερό. Καλή εβδομάδα να έχουμε, που θα την έχουμε».

Η Φαίη Σκορδά «ανέβασε» στα social media την εικόνα της Παναγίας από τον ναό που επισκέφθηκε χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την τοποθεσία.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε αρχικά στη Μύκονο στην οποία πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Στη συνέχεια ταξίδεψε στην Πάρο με δυο πολύ καλές φίλες της.

Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής και άναψε ένα κεράκι.

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στη Μεσσηνία. Εκεί γιόρτασε παραδοσιακά σε τοπικό πανηγύρι.

Από την πλευρά της, η  Κατερίνα Καραβάτου κάνει διακοπές με τα παιδιά της. Τον Δεκαπενταύγουστο επισκέφθηκε την Παναγιά του Βράχου στη Νεμέα, από όπου δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία είχε και την ονομαστική της εορτή, πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο με την οικογένειά της. Δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει πού πήγαν.

«Τώρα πια ….. και Βίλα!!!!!! 😂 😂 Χρόνια μου πολλά λοιπόν -γενέθλια και γιορτή καθότι Δέσποινα- και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Τα φιλια μου και την αγάπη μου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια.

Οικογενειακά πέρασε τον Δεκαπενταύγουστο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που είχε πολλούς εορτάζοντες στην οικογένειά της.

«Σήμερα είναι μια μεγάλη γιορτή. Εύχομαι η Παναγία να είναι πάντα στο πλευρό μας. Υγεία, χαμόγελα και αγάπη σε όλα τα σπίτια.

Εμένα σήμερα γιορτάζουν οι ζουζούνιτσες μου. Η Παναγιώτα (Νάγια) και η Μαρία (Μαιρούλα). Γιορτάζει φυσικά η μαμά μου, η αδελφή μου, η πεθερά μου, οι κουμπάρες μου και η βαπτιστήρα μου.

Φαντάζομαι είστε σε μία παρόμοια κατάσταση οπότε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Φιλιά σε όλους. Εύχομαι η Παναγιά να μας προστατεύει» έγραψε η παρουσιάστρια.