Μαρίνα Βερνίκου – Μίλτος Καμπουρίδης: Οικογενειακό ταξίδι ζωής στην Ινδονησία!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 11:00

Διακοπές στην Ινδονησία απολαμβάνουν η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Η φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης επισκέφτηκαν αρχικά πολλά ελληνικά νησιά για το καλοκαίρι, πλέον όμως βρίσκονται στην Ινδονησία.

Στο ξεχωριστό αυτό ταξίδι έχουν μαζί τους τα τρία παιδιά τους, Ντεμίλια, Γιώργο και Ανέζια.

Η Βερνίκου μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη διαμονή τους στη νησιωτική χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάποιες από τις πλέον εντυπωσιακές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο νησί Κομόντρο. Η Βερνίκου πόζαρε πίσω από έναν δράκο του Κομόντο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σαύρα της γης, από την οποία πήρε και το όνομά του το νησί.

«Είναι το μεγαλύτερο σωζόμενο είδος σαύρας, με μέγιστο μήκος 3 μέτρα. Υπολογίζεται ότι ζουν έως και 30 χρόνια», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της.

Πάντως, και ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης με τη σειρά του, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους.

Είναι σίγουρα ένα ταξίδι από αυτά που μένουν χαραγμένα στη μνήμη. Όπως προκύπτει και από τις φωτογραφίες τους, άπαντες περνούν υπέροχες στιγμές σε έναν όμορφο τόπο.

Πριν από μερικές ημέρες, η Βερνίκου βρισκόταν μαζί με τη Βίκυ Καγιά στο πανέμορφο νησί της Σίφνου λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Η Καγιά ξεκουράζεται λίγο πριν επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για τον επόμενο κύκλο του «Next Top Model» όπου θα είναι και η απόλυτη… βασίλισσα του ριάλιτι μόδα.

Από την άλλη, η Βερνίκου απολαμβάνει σχεδόν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες την θάλασσα και τον ήλιο στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου και με καλή παρέα.

Αφού πριν τη στάση της στη Σίφνο βρισκόταν στη Μύκονο με τους κουμπάρους της Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα.

Και επειδή όπως εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται, καλοκαιρινές διακοπές χωρίς τις απαραίτητες selfie δεν υπάρχουν έτσι η Βερνίκου, η Καγιά αλλά και τα παιδιά τους πόζαραν μπροστά από την κάμερα το κινητό και έβγαλαν την απαραίτητη φωτογραφία για τα social media.