Το νέο τρίγωνο της Αφροδίτης ευνοεί νέες γνωριμίες και εξελίξεις

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 07:45

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό λειτουργεί ευεργετικά για τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Σημαντικές εξελίξεις είναι πιθανό να υπάρξουν στην προσωπική μας ζωή με το νέο τρίγωνο της Αφροδίτης. Παράλληλα οι συνθήκες ευνοούν την επισημοποίηση σχέσεων και τις νέες γνωριμίες. Καλή διάθεση και θετική στάση απέναντι στη ζωή δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον σε αισθηματικό επίπεδο. Που μας βοηθά να χαρούμε κάθε στιγμή με τον άνθρωπό μας. Στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν καταλυτικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα αυτές  θα οδηγήσουν σε ένα σημαντικό επόμενο στάδιο που θα σηματοδοτήσει την κοινή μας ζωή.

Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον άνθρωπο των ονείρων τους. Γιατί οι συνθήκες ευνοούν μία νέα σχέση που μπορεί να προσφέρει πολλά. Οικονομικά, πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες που μας ενδιαφέρουν. Καλύτερα να αξιοποιήσουμε τις προτάσεις αυτές για να βελτιώσουμε τα οικονομικά μας. Διασκέδαση, διακοπές και κάθε είδους απόλαυση απογειώνουν την ψυχολογία μας.  Ενώ μας βοηθούν να ξεφύγουμε από πιθανές δυσκολίες.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα

Που μπορεί να μας απασχολούν έντονα αυτό το χρονικό διάστημα. Εκκρεμότητες και λογαριασμοί βρίσκονται στο προσκήνιο. Καθώς επιδιώκουμε να κλείσουμε ότι μας προκαλεί άγχος. Η Σελήνη μέσα στην ημέρα σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αναδεικνύοντας την ανάγκη να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να μας επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Για να αποδώσουν όμως θα πρέπει να ρισκάρουμε γι’ αυτό θα πρέπει να εμπιστευτούμε την διορατικότητα μας.

Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις και επιθετικότητα που θα ενοχλήσουν στην προσωπική μας ζωή. Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Aναδεικνύοντας εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά σχέδια και φιλοδοξίες μας σύμφωνα με το myastro. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε και να παρασυρθούμε από την κατήφεια. Η οποία δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε ρεαλιστικά. Ας αξιολογήσουμε και πάλι τα σχέδια μας προχωρώντας σε διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο.