Διονύσης Σαρακίνης – Ανούς Χεριμιάν: γιορτάζουν δυο χρόνια μαζί στη Ζάκυνθο οι MasterChefs

Συντάκτης: Newsroom

18 Αυγούστου 2022 09:00

Διονύσης Σαρακίνης - Ανούς Χεριμιάν: γιορτάζουν δυο χρόνια μαζί στη Ζάκυνθο οι MasterChefs

Το ζευγάρι του MasterChef 2021, ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν είναι ακόμη μαζί και ζουν τον έρωτά τους

Ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν βρήκαν ο ένας τον άλλο κατά τη διάρκεια του MasterChef 2021 και από τότε είναι αχώριστοι. Η Ανούς στήριξε με όλες της τις δυνάμεις τον Διονύση που έφτασε μέχρι τον τελικό με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη σαν αντίπαλο. Έκτοτε το ζευγάρι είναι μαζί και η συγκατοίκηση ήταν το φυσικό επόμενο βήμα τους. Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτές τις ημέρες περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Ζάκυνθο και απολαμβάνουν τις ομορφιές του νησιού, την θάλασσα και τις απίστευτες παραλίες.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι απόδειξη του πόσο καλά είναι μαζί και πόσο τους αρέσει η Ζάκυνθος.

«Εγώ και εσύ μαζί», έγραψε ο Διονύσης Σαρακίνης στην ανάρτησή του.

Σε κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει μίλησαν ανοιχτά για τη σχέση τους. Αλλά και αν υπάρχει ο γάμος στα σχέδιά τους

«Έχουμε χωρίσει για μερικά λεπτά πάνω στον καβγά. Ούτε για ένα 24ωρο. Γίνεται ένα μπαμ πενταλέπτου και ok. Η συγκατοίκηση είναι δύσκολη». Είπε αρχικά η Ανούς.

Ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου σχολίασε: “Να βιαστώ να παντρευτώ, να μην έχουμε κοινούς στόχους και μετά να πρέπει να το διαλύσουμε αυτό, δεν υπάρχει λόγος. Γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα, είμαστε ένα χρόνο και κάτι μαζί»

Ο Διονύσης Σαρακίνης για το ενδεχόμενο του γάμου αποκάλυψε:

«Είμαστε πολύ καλά, το ζούμε πολύ καλά. Θέλουμε να κάνουμε κι άλλα πράγματα, οπότε όπως τα φέρει…».